2023.november.30. csütörtök.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Chivas Luxury Club a Buddha-Bar-ban

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64593"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/c%20(1)_1.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Grand Opening Party a Buddha-Bar Hotelben a Chivas Luxury Club szervezésében. Grandiózus partin vehetett részt a budapesti elit apraja-nagyja a Chivas Luxury Club szervezésében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében a Ferenciek terén júniusban megnyitott ötcsillagos szálloda és a Buddha-Bar étterem nagyszabású Grand Opening Party-jára nem kevesebb, mint 1200 vendég volt kiváncsi. </p> <p> 

c%20(1) 1.thumbnailGrand Opening Party a Buddha-Bar Hotelben a Chivas Luxury Club szervezésében. Grandiózus partin vehetett részt a budapesti elit apraja-nagyja a Chivas Luxury Club szervezésében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében a Ferenciek terén júniusban megnyitott ötcsillagos szálloda és a Buddha-Bar étterem nagyszabású Grand Opening Party-jára nem kevesebb, mint 1200 vendég volt kiváncsi.

 

c%20(1) 1.thumbnailGrand Opening Party a Buddha-Bar Hotelben a Chivas Luxury Club szervezésében. Grandiózus partin vehetett részt a budapesti elit apraja-nagyja a Chivas Luxury Club szervezésében. A Mellow Mood Hotels üzemeltetésében a Ferenciek terén júniusban megnyitott ötcsillagos szálloda és a Buddha-Bar étterem nagyszabású Grand Opening Party-jára nem kevesebb, mint 1200 vendég volt kiváncsi.

 

c%20(3).thumbnailAz eső miatt víztiszta sátorban fogadták a regisztráló vendégeket a Chivas Luxury Club csodálatos hostessei miközben kedves fiatalemberek esernyőkkel gondoskodtak arról, hogy aki a sátorba még nem ért be arra se essen egy csepp eső sem. A regisztrációra váró nagyérdeműt tűzzsonglőrök és japán dobosok szórakoztatták, a kellemes hangulatú vendégfogadás közben lehetett még gyönyörködni a sátorban kiállított legújabb Grand Cherokee JEEP-ben és a fotófalnál fotózkodó hírességekben. A Party alatt több fotófalnál is fotózkodhatott minden kedves vendég és ahogy a Buddha Bar Hotel lenyűgöző falai között találták magukat, a Chivas Regal szebbnél szebb hostessei igyekeztek azonnal whisky koktélokkal felmelegíteni az érkezőket.

 

A Buddha-Bar étteremben Rogán Antal, a Belváros polgármestere, Gian Pietro Beghelli, az ingatlan tulajdonosa, Daniel Penet, a szálloda igazgatója, valamint Tarja Visan, a Buddha-Bar társalapítója is köszöntötte a vendégeket a hivatalos megnyitó ceremónián.

A megnyitót követően a fő attrakció a hatalmas Buddha szoborra vetített videomapping animáció volt, aminek keretében "megelevenedett" az étterem fő jelképe. A látványos vizuális show-t, a Chivas Luxury Club szervezői tervezték, vetítéstechnikai partnerük a Visual Power segítségével.

 c%20(4) 0.thumbnail

A party a műemlék épületben több helyszínen zajlott párhuzamosan, így a vendégsereg megismerhette a Buddha-Bar éttermet is, ahol a gasztronómiai kényeztetésről a finom ételek mellett, a Chivas Luxury Club események elmaradhatatlan alap pillérei, a Chivas Regal koktél bárok gondoskodtak. Az est sztárvendége DJ Ravin, a párizsi Buddha-Bar rezidens DJ-e hajnalig keverte a zenét.

 

Az üvegtetővel borított Zen kertben a Perrier Mixology Barban találkozott a francia minőség és a keleti luxus, Chill Out zene mellett egyedi Perrier koktélokat kóstolhattak a különlegességre vágyó vendégek. A szálloda tetején található, egyedi adottságú Klotild Lounge&Bar ezen a nem minden napi estén pedig Mumm Champagne-al várta közönségét.

A Chivas Luxury Club kiemelt őszi eseményén a Chivas lovagok közül Árpa Attila, Bochkor Gábor és Schiffer Miklós is ott voltak párjukkal, sőt a következő lovag is tiszteletét tette, akinek kilétét, a Chivas Luxury Club októberi eseményén fedik fel.

 

http://www.luxuryclub.hu/

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.