2024.április.19. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Korona került a legszebbek fejére

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p> <span class="inline inline-left"><a href="/node/64591"><img class="image image-preview" src="/files/images/kiralyno_0.preview.jpg" border="0" width="447" height="138" /></a></span></p><p>A Queen of Hungary Magyarország Királynője szépségverseny 2012 királynő jelöltjei egy látványos gála keretén belül ünnepeltek a RaM Colosseumban megtartott döntőn. A versenyen négy kategóriában hirdettek győztest. A 7 tagú zsűri tagjai között szerepelt Bíró Ica, Czanik Balázs és Kökény Roland.</p> <p> 

 kiralyno 0.preview

A Queen of Hungary Magyarország Királynője szépségverseny 2012 királynő jelöltjei egy látványos gála keretén belül ünnepeltek a RaM Colosseumban megtartott döntőn. A versenyen négy kategóriában hirdettek győztest. A 7 tagú zsűri tagjai között szerepelt Bíró Ica, Czanik Balázs és Kökény Roland.

 

 kiralyno 0.preview

A Queen of Hungary Magyarország Királynője szépségverseny 2012 királynő jelöltjei egy látványos gála keretén belül ünnepeltek a RaM Colosseumban megtartott döntőn. A versenyen négy kategóriában hirdettek győztest. A 7 tagú zsűri tagjai között szerepelt Bíró Ica, Czanik Balázs és Kökény Roland.

 

A 2011. szeptemberben elindított megyei válogatások után 2012 augusztusában, 4 kategóriában, 46 hölgy versengett a királynői címért. A Mini, Tini, Felnőtt és Anyukák korcsoportban meghirdetett verseny országosan kimagasló érdeklődést ért el, így a döntőbe jutott hölgyek, asszonyok nagy izgalommal foglaltál el a Danubius Hotel Aréna szobáit, hogy a döntőt megelőzően megkezdhessék felkészülésüket. A programok egyszerre trenírozták a testet és a lelket: Czanik Balázs edzései, Magony Szilvia mozgás órái, Schäffer Beáta coach felkészítő beszélgetései és Németh Yvette koreográfia órái segítették a versenyzőket.

 

A döntő napján a RaM Colosseumban az Anyukák és a Tini kategória résztvevői az 1975 Fashion monokróm ruháiban vonultak fel, majd a Felnőtt korcsoport jelöltjei Bencsik Andrea Aura-Soma kollekcióját viselték. A lányok a Sweetbow fürdőruháiban jelentek meg a kifutón, majd ezt követően a szépségkirálynő jelöltek a By Belles, Szépligeti Fashion, és az Essende estélyi ruháiban mutatták meg magukat a zsűrinek. A zsűriben Baksa Norbert fotóművész, Bíró Ica modell, Czanik Balázs capoeira aerobikedző, Dr. Almásy Gyula a Világjáró Csoport lapigazgatója, Prepuk Magdolna a Danubius Hotel Aréna értékesítési és marketing igazgatója,  Kökény Roland a 2012 Londoni Olimpia K2 1000 méter aranyérmese, és Szabó Rozália a Queen of Hungary Magyarország Királynője verseny tulajdonosa értékelte a versenyzőket.

 

A jelöltekre az interneten is lehetett szavazni, így a Közönség Szavazat győztesei a következők lettek: Mini kategóriában Zentai Kira, Tini kategóriában Györe Benita, Felnőtt kategóriában Lucz Lejla, Anyukák kategóriában Bakos Renáta.

 

A Queen of Hungary – Magyarország Királynője 2012 szépségverseny hivatalos eredménye a következő:

Mini kategória:
I. Zentai Kira, II. Sipos Morvai Liliána Médea, III. Török Edina

Tini kategória:
I. Erdész Szabina, II. Sárközi Réka, III. Tóth Angéla

Felnőtt kategória:
I. Katona Renáta, II. Vasmera Katalin, III. Nemes Viktória

Anyukák kategória:
I. Szabó Anikó, II. Bakos Renáta, III. Kuli Orsolya

Németh Krisztina

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.