A Vodafone vállalati előfizetői számára elérhetővé tette megújult Tömeges SMS szolgáltatását, amely egy könnyen kezelhető online SMS-küldő felülettel, az SMS online-nal bővült.

A Vodafone vállalati előfizetői számára elérhetővé tette megújult Tömeges SMS szolgáltatását, amely egy könnyen kezelhető online SMS-küldő felülettel, az SMS online-nal bővült.

A Tömeges SMS szolgáltatás ideális választás kiterjedt ügyfélkörrel (törzsvásárlókkal, partnerekkel), valamint sok munkatárssal rendelkező vállalatok, intézmények számára, amelyeknek fontos, hogy üzeneteikkel gyorsan, költséghatékonyan és célzottan szólítsák meg az érintetteket.

Az új megoldás, amelyet az ezen a területen nagy tapasztalattal bíró ITware Kft. fejlesztett ki, elsősorban azon vállalatok számára jelenthet jó megoldást, amelyek maguk nem szeretnének SMS küldő alkalmazást fejleszteni vagy fejlesztetni. A Vodafone védett, minden biztonsági előírásnak megfelelő szerverein futó SMS Online alkalmazáshoz természetesen teljes terméktámogatás jár, így az ügyfeleknek nem kell aggódniuk az esetleges technikai problémák miatt.

A tömeges SMS-küldés számos esetben hasznos lehet. Egyrészt alkalmazható figyelemfelhívásként egy új szolgáltatás vagy termék megjelenése kapcsán, másrészt kiválóan alkalmas különösen sürgős értesítések, emlékeztetők gyors célba juttatására. A Vodafone új alkalmazása segítségével akár 3 600 SMS is kiküldhető óránként.

A program internetes kezelőfelületének köszönhetően az SMS-küldés szinte bárhonnan kezdeményezhető, a felhasználó nincs számítógépre telepített alkalmazáshoz kötve. Segítségével ráadásul az üzenetek időzítetten is kiküldhetők, amely igen jól jöhet például egy szilveszteri jókívánság esetén.

Az újdonság debütálása kapcsán Horváth Norbert, a Vodafone vállalati termékmenedzsmentért felelős vezetője elmondta: „A megújult Tömeges SMS szolgáltatás és a hozzá kapcsolódó kedvező díjcsomagjaink révén ügyfeleink mostantól sokkal könnyebben használhatják ki a tömeges SMS-küldésben rejlő lehetőségeket, ráadásul ezt az internet segítségével szinte bárhonnan megtehetik."

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük