Nemrégiben megérkezett hazánkba az Armonía kozmetikumok legnagyobb sztárja, az Armonía Natural márka legkeresettebb terméke, a Csigacsoda, azaz a Helix Aspersa termékcsalád, mely valódi fordulópontot jelent a természetes kozmetikumok történetében különleges alapanyagainak köszönhetően.  

 

Nemrégiben megérkezett hazánkba az Armonía kozmetikumok legnagyobb sztárja, az Armonía Natural márka legkeresettebb terméke, a Csigacsoda, azaz a Helix Aspersa termékcsalád, mely valódi fordulópontot jelent a természetes kozmetikumok történetében különleges alapanyagainak köszönhetően.  

 

A cég elegyítette az ősi, már majdnem elfeledett gyógymódokat és a legújabb kutatási eredményeket, hogy megalkossa a természetes hatóanyagok és a legmodernebb technológia ötvözetének valódi csodáját, a Csigacsoda termékcsaládot.

A bőrápoló termékcsalád alapját egy spirálformájú csigafajta, a Helix Aspersa nyálkájának kivonatából készült koncentrátum adja, mely különlegesen gazdag tápanyagokban, vitaminokban és aktív alkotóelemekben. A koncentrátumhoz még aloé vera és gayuba gyümölcssav kivonatot cseppentettek a gyártók, melynek eredményeképpen ez a csigakoncentrátum fokozottan hidratálja a bőrt, feltölti a ráncokat, intenzív sejtépítő hatás fejt ki, és csökkenti a pigmentfoltokat, tehát minden olyan bőrhibára megoldást nyújt, mellyen bizony minden nőnek (és férfinak is) előbb-utóbb szembe kell néznie a tükörben.

 

A csiganyálka koncentrátumát egy speciális technika segítségével vonják ki, melynek során az állatnak nem esik bántódása. Az eljárás lényege, hogy természetes módon serkentik az egyébként bio-körülmények közt tenyésztett csiga nyálkaképződését, majd az összegyűjtött váladékot megtisztítják és koncentrálják, mely igen gazdag proteinekben, a regenerálódást serkentő allantoinban, vitaminokban, az enyhe hámlasztó hatású alfahidroxisavakban, ásványokban és nyomelemekben. Ezek mellett tartalmazza a kiválóan hidratáló mucopoliszaharidokat, valamint a proteázis inhibítor enzimeket, melyek gátolják a kollagén lebomlását és hozzájárulnak a gyönyörű bőr lehető leghosszabb idejű megtartásához.

 

Az arcszérumból, arckrémből, testápoló krémből, kézkrémből és szemránckrémből álló termékcsalád minden egyes tagja parabénmentes készítmény, tehát a legérzékenyebb bőrt sem irritálja, és megfelel a természetes kozmetika legszigorúbb elvárásainak is. A szemránckrém feltölti a szem körüli ráncokat, kisimítja a szarkalábakat, melytől a tekintet fiatalosabbá válik. A kézkrém különleges tápláló hatásának köszönhetően aktivizálja a bőr természetes regeneráló képességét, feltölti a mély ráncokat és elhalványítja a kézen lévő foltokat is. A könnyen kenhető és gyorsan felszívódó, nem zsíros összetételű, lágy testápolókrém mindennapos használatra ajánlott. A benne lévő hatóanyagok és vitaminok következtében intenzíven hidratál és táplál, a bőr rugalmasabbá, feszesebbé és simábbá válik tőle.

www.naturellekozmetika.hu

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük