Egyedi újításokat vezettek be a RUSHMORE projekttel. Méltán tarthatnak számot érdeklődésre a Harley-Davidson 2014-es motorjai, amelyeket az ún. RUSHMORE projekt eredményeként a legkorszerűbb csúcstechnológiával szereltek fel.

 

Egyedi újításokat vezettek be a RUSHMORE projekttel. Méltán tarthatnak számot érdeklődésre a Harley-Davidson 2014-es motorjai, amelyeket az ún. RUSHMORE projekt eredményeként a legkorszerűbb csúcstechnológiával szereltek fel.

 

Ikerhűtés, ABS, csúcsminőségű infotainment, kulcsnélküli biztonsági rendszer és új stílus jellemzi a Harley-Davidson 2014-es motorkínálatát. A négy évig tartó RUSHMORE projekt elsődleges célja az volt, hogy olyan motorcsodákat dolgozzanak ki a fejlesztők több ezer motoros visszajelzése alapján, amelyek teljes mértékben kielégítik a Harley-Davidson tulajdonosok igényeit. A legnagyobb átalakuláson a túramotorok és a Sportster-ek estek át. Utóbbi modelleken az ABS szériatartozékká vált. A kétkerekűeket a szeptember 20-i nyílt napon lehet megtekinteni a Harley-Davidson budapesti szalonjában.

 

A több éves kutató-fejlesztő program lényege abban állt, hogy a mérnökök motorosokkal, vevőkkel folytatott interakciók alapján dolgozták ki újításaikat, melyek közül a legjelentősebbek az ikerhűtés, az integrált ABS rendszer, a kulcsnélküli intelligens biztonsági rendszer, a beépített elektromos rendszer, a túramodellekbe beépített infotainment (információs és navigációs rendszer), az új kipufogótechnika, valamint a színek és grafika.

 

Az intenzív, négy éves termékfejlesztési program csúcspontjaként a RUSHMORE projekt olyan úttörő technológiai és tervezési újításokat hozott, amelyek új szintre emelték a túramotorosok elvárásait, beleértve a GPS-navigációval felszerelt Bluetooth®-képes Boom! Box infotainment rendszereket, valamint a DaymakerTM LED elülső lámpákat.

 

Az ABS (blokkolásgátló fékrendszer) magabiztos irányíthatósága az összes 2014-es évjáratú Harley-Davidson Sportster® modellen szériatartozék lett, kivéve az Iron 883TM-at. 2014-ben pedig a Sportster további öt modellel gazdagodik még.

 

A 2014. évi Fat Bob nagyobb önbizalmat sugároz, mint valaha, köszönhetően a Harley Dark Custom stílusú átalakításnak. A Fat Bob minden porcikájában a fekete veszi át a króm helyét, új stílusával pedig tekintélyt parancsol az utakon.

 

A Harley-Davidson legújabb luxuscsodáit 2013. szeptember 20-án bárki megtekintheti és kipróbálhatja a Neszmély közben található szalon nyílt napján.

 

Harley-Davidson Budapest

1112 Neszmélyi köz 3.

 

http://www.harley-davidson.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük