2022.december.01. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Csúcsra jár a KEG … a MOL betárol Európa legnagyobb tartályába a dunaalmási gázterminálon

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/34984"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/KEG.thumbnail.jpg" border="0" alt="KEG Gázterminál" title="KEG Gázterminál" width="100" height="65" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>KEG Gázterminál</strong></span></span>Jelentős lökést ad a KEG 2009 évi tonna-tervei teljesítésének az a szerződés,amelyet a két cég képviselői a napokban írtak alá Budapesten.<br /><td valign="top"> </td>

keg gázterminálKEG GázterminálJelentős lökést ad a KEG 2009 évi tonna-tervei teljesítésének az a szerződés,amelyet a két cég képviselői a napokban írtak alá Budapesten.

 

keg gázterminálKEG GázterminálJelentős lökést ad a KEG 2009 évi tonna-tervei teljesítésének az a szerződés,amelyet a két cég képviselői a napokban írtak alá Budapesten.

 

 spacer
    A szerződött 1500 tonna PB-gáz – melynek befejtése haladéktalanul meg is kezdődött – tiszta frakcióként propán és bután szállítmányként vasúton érkezik a terminálra ahol a dunaalmási cég keveri a szabványban előirt összetételben, – illetve készletezi a szükséges időtartamban. A kitárolás a MOL igényei szerint vasúton és közúton is történhet. A tartályban tárolt készlet – azon túl, hogy segíti a téli ellátást – hatékonyabbá teszi a vasúti vagonok kihasználását, diverzifikálja a belföldi ellátást.
    

A KEG-nek kapóra jött a MOL jelenlegi igénye, mivel 2010-től az óriástartályt a gyors ütemben épülő – már tető alá került – karusszeles töltőüzem biztonságos ellátása köti majd le.
   

 Lehet,hogy gyorsítani kellene a további 3 óriástartály építését, hogy a logisztikai szükségletek és a saját igények is kezelhetők legyenek? Az elkövetkező hónapok választ adnak erre is! 
    

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.