2022.december.09. péntek.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Superbrands 2009 Gála

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline inline-left"><a href="/node/34977"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/_MG_6254.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Nagyszabású gálán adták át a legkiválóbb márkáknak járó elismeréseket.</em><br />

mg 6254.thumbnailNagyszabású gálán adták át a legkiválóbb márkáknak járó elismeréseket.

mg 6254.thumbnailNagyszabású gálán adták át a legkiválóbb márkáknak járó elismeréseket.

 

   A 2009-es év csúcsmárkáit, valamint az új Superbrands kiadványokat mutatták be a Hotel Intercontinental Budapestben december 3-án. A Magyarország legnevesebb márkaszakembereiből álló bizottságok idén is több ezer vezető márka közül választották ki a 2009-es év üzleti és fogyasztói szupermárkáit.

wiszkidenszky andrás, a superbrands magyarország igazgatójaWiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatójaA zártkörű eseményen a díjak átadása mellett bemutatták az elsődleges márkaszakmai referenciának tekintett Superbrands 2009 kiadványokat, amelyek áttekintést adnak Magyarország vezető üzleti és fogyasztói márkáiról, bemutatják a márkák erejét, történetét és sikerük titkát.

Mindemellett kihirdették az ismered.hu weboldalon futó, nyereményjátékkal is egybekötött szavazás eredményeit, így a szakmai zsűri véleménye mellett fény derült a széles publikum kedvenc márkájára, úti céljára és személyiségére is.

"Büszkék vagyunk arra, hogy a Magyarországon immár öt éve létező Superbrands státusz mára a márkaépítés igazodási pontjává vált" – hangsúlyozta megnyitójában Wiszkidenszky András, a Superbrands Magyarország igazgatója.

dr. serényi jános, a superbrands bizottság elnöke.dr. Serényi János, a Superbrands Bizottság elnöke."2009-ben azok a márkák bízhattak a sikerben, amelyek tisztelik a partnereiket, rugalmasak, képesek erős, személyes márkákat felvonultatni és elhiszik, hogy győzhetnek" – tette hozzá dr. Serényi János, a Superbrands Bizottság elnöke. 

A  Superbrands program legfőbb értéke, hogy a széles közönséget megismerteti a legkiválóbb márkákkal, illetve a márkatudatos fogyasztói döntések jelentőségével. A szervezők ezért az eseménnyel egy időben nagyszabású kampányt indítottak a magyarországi szupermárkák népszerűsítésére.

magyarország kedvenc személyisége cseh lászlóMagyarország kedvenc személyisége Cseh LászlóA Róluk beszélünk! szlogennel futó kampány kreatívját a B&P Brandaktív csapata készítette, és a közterületen, valamint a sajtóban is gyakran lehet majd a hirdetéssel találkozni december elejétől, három hónapon keresztül.

Az idei, magyarországi Superbrands díjazottak közül az alábbi márkák vesznek részt a Magyarország vezető márkáit bemutató Superbrands és Business Superbrands kiadványokban.

logo 11.thumbnailA gálán ünnepélyes keretek között kihirdették a több hónapig futó on-line nyereményjáték eredményeit, amelynek köszönhetően kiderült, hogy Magyarország kedvenc személyisége Cseh László, kedvenc márkája a Nivea, valamint kedvenc úti célja Párizs.

Az eseményen az éppen születésnapját is ünnepelő Cseh László kiváló úszó mellett rész vett Bárdosi Sándor birkózó is.

Az este folyamán a kivetítőn láthatóak voltak a szeptemberben kiírt Superbrands-Kölöknet rajzpályázatra érkezett pályaművek is. A felső tagozatos diákok számára kiírt pályázatra 44 iskolából 264 alkotás érkezett, magyarországi, szlovákiai, romániai és szerbiai tanintézetek hallgatóitól csakúgy, mint a speciális gondoskodást igénylő gyermekeket nevelő intézmények diákjaitól.

adaggio.thumbnailA Superbrands díj gondolatiságához mérten színvonalas rendezvény részeként, a díjak exkluzív átadása mellett, az Adagio együttes és Polyák Lilla fellépése is szolgálta a meghívottak kellemes időtöltését a nyereményjátékkal egybekötött próbák és természetesen a vacsora mellett.

Az esemény megszervezésének jogát az Absolute Event Kommunikációs Kft. pályázat útján nyerte el.

http://www.ismered.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.