Még 10 nap és kezdődik a 4 napon át tartó Csupa Nő – Különleges kiállítás és vásár nőknek. Tudjuk, és remélem Olvasóink is tudják, és tisztában vannak vele, hogy kiemelkedően fontos a nők megszólítása. (lásd http://euroastra.hu/node/71416) Nos, most minden figyelmet és törődést elérhetővé tesznek a számukra. A cél továbbra is az, hogy egy Magyarországon egyedülálló, felejthetetlen és különleges esemény révén minél több nőnek segítsünk kiteljesedni.

 

Még 10 nap és kezdődik a 4 napon át tartó Csupa Nő – Különleges kiállítás és vásár nőknek. Tudjuk, és remélem Olvasóink is tudják, és tisztában vannak vele, hogy kiemelkedően fontos a nők megszólítása. (lásd http://euroastra.hu/node/71416) Nos, most minden figyelmet és törődést elérhetővé tesznek a számukra. A cél továbbra is az, hogy egy Magyarországon egyedülálló, felejthetetlen és különleges esemény révén minél több nőnek segítsünk kiteljesedni.

 

Mi a csupa nő?

A nők a mindennapi élet hősei: több fronton vívják napi csatáikat anyaként, kollégaként és feleségként. Számukra, nekik szerveznek Európában egyedülálló kiállítást és vásárt.

A Csupa Nő – Vásár és figyelem csak Neked! kiállítás 2013. szeptember 5. és 8. között új, komplex világot tár fel az érdeklődő hölgyek előtt, hogy életük legnagyobb kihívásaira si­keres válaszokat adhassanak és mindazt a törődést és figyelmet megkapják, mely jár nekik.

 

Hat fontos témát járunk körül: életstí­lus-átalakítás, gasztronómia, egészség, otthonteremtés, család és a női lélek.

 

Innovatív rendezvény, mert nem egy ki­állításról és nem egy vásárról beszélünk. A látogatóknak olyan közösségi és egyedi élményeket kínálunk a programok és a kiállítók közreműködésével, amelyek kap­csán úgy érezhetik, hogy ők vannak a középpontban. A 4 napos rendezvényre, mely minden bizonnyal az év egyik legmeghatározóbb eseménye lesz, több mint 30 ezer látogatót várunk.

 

Az esemény a család minden tagjának szól. Gyermekek és urak számára is tökéletes szórakozást biztosítunk, így míg a család hölgytagja szépül, feltöltődik és pihen, addig ők játszóházban vagy teszt­vezetésen mulathatják az időt.

 

A 4 napos rendezvény a HUNGEXPO területén egy 10.000 m2-es kiállítócsarnok­ban és az ehhez kapcsolódó szabad területeken rendezzük meg, és folyamatosan eseményekkel és érdekes, különleges programokkal színesítjük.

 

6 téma köré építettük fel a Csupa Nőt, melyek szerintünk a nők hétköznapjaiban kiemelt szerepet játszanak:

Megújulás, szépségápolás

Egészség

Lakberendezés

Gasztronómia

Család, karrier

Női lélek

 

A fenti témák mélyebb bemutatására létrehoztunk 4 különálló élményszigetet, melyek saját színpaddal adott téma köré épülnek fel.

Nagyszínpad

Újulj meg! – Házigazda: Tatár Csilla

Légy egészséges! – Házigazda: Várkonyi Andrea

Lélekszínpad

A nők titkai – Házigazda: Joshi Bharat

Szeresd a családod! Szeresd önmagad! – Házigazda: Gombos Edina

Gasztroszínpad

Egyél finomat! – Házigazda: Demcsák Zsuzsa

Otthonszínpad

Teremts otthont! – Házigazda: Andor Éva

 

A család többi tagja sem marad érdekes programok nélkül:

Pasimegőrző – Papp Gergő várja a férfi vendégeket rengeteg izgalmas programmal, játékkal

Gyereksarok – a család aprajának biztosít majd felhőtlen és tartalmas szórakozást

 

Folyamatos programok a Csupa Nő alatt

 

Ingyenes 1 órás coaching foglalkozások

Vajon mikor van szüksége az embernek coachra? Egyáltalán, a coach-ok nem csapatépítők és vezető beosztású menedzserek tréningjeinek méregdrága főszereplői? Nem valami nyugati, újvonalas úri huncutság?

A válasz röviden: nem. A coachok szakemberek, akik segítenek a bennünk rejlő energiákat a megfelelő irányba fókuszálni, problémáinkat azonosítani és számunkra új szemléletű megoldásokat keresni. Nem modern sámánok, hanem olyan segítők, akik képesek a célok meghatározásában és elérésükben támogatni bennünket.

A Csupa Nő kiállítás alapkoncepciója az, hogy segítsünk a modern nőknek, lányoknak és asszonyoknak. Épp ezért a CoachOK Szakmai Szövetség a rendezvény résztvevőjeként segít az érdeklődőknek. Érzelmi és szakmai támogatást nyújtanak előzetes regisztráció után mindenkinek, akinek új látásmódra van szüksége. Nincs kapkodás, nincs ipari alapú woodoo-pszichológia, mikor 15 perc alatt valaki – anélkül, hogy bármit tudna rólunk – megoldja az életünk helyettünk. 4-5 szakember 1-1 órát szán mindazokra, akik új utakat keresnek.

 

Ingyenes fejlesztő tréningek a Gordon módszerrel

Ismered magad? A válasz általában egy önkéntelenül felhúzott szemöldök és egy mosollyal kísért „persze". De valóban így van-e?

A Gordon-féle kapcsolati modellre épülő tréningek révén az emberi kapcsolatok jobb megértése és megismerése révén jutunk el önmagunk mélyebb felfedezéséhez.

A Gordon & T.A. trénerei különböző vezetői képzések mellett magánszemélyek számára is számos életvezetési és kommunikációs tanáccsal szolgálhatnak. Módszerük alapja Thomas Gordon amerikai pszichológus által kidolgozott kapcsolat- és konfliktuskezelő tréningek voltak.

Előzetes regisztráció után az alábbi 1 órás tréningeket lehet kipróbálni 7-8 fős csoportokban:

péntek délután: Pályakezdőknek

szombat délelőtt: Kapcsolatjavítás és konfliktuskezelés

szombat délután: Hány ember vagy? – Női szerepek útvesztőjében

vasárnap délelőtt: Már százszor megmondtam – szülőknek szóló képzés

vasárnap délután: Mindennapi játszmáink

 

A zene a lélek tápláléka – minden nap állandó zenei programok

Zongoraóra – Képzett tanárok segítenek a kedvenc dal megtanulásában.

Zenei IQ teszt – Erre az alkalomra készített zenei IQ teszt segítségével mindenki meggyőződhet saját zenei képességeiről.

 

Főzőcskézés a Nosalty standjánál

A vállalkozó kedvű kiskukták minden nap 1-1 órában próbára tehetik magukat és együtt süthetnek-főzhetnek a Nosalty csapatával kiállítói standjuknál.

 

Jótékonyságsziget
A Csupa Nő rendezvényen jótékonyságszigetet is berendezünk, ahol 30-40 civil szervezet kap lehetőséget bemutatkozásra. Részletek hamarosan.

 

ROLAND – Art of Home: Hangszerek az enteriörben bemutató

 

Kísérjék figyelemmel lapunkat, mert néhány nap múlva a színpadi programokat is részletesen ismertetem.

 

http://www.csupano.hu/index.php?

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük