Decemberben, a karácsonyi bevásárlásokkal egy időben megérkezik a magyarországi üzletek polcaira is a Nokia C7 okostelefon, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes meglepetés lehet a karácsonyfa alá.

 

Decemberben, a karácsonyi bevásárlásokkal egy időben megérkezik a magyarországi üzletek polcaira is a Nokia C7 okostelefon, amely férfiaknak és nőknek egyaránt tökéletes meglepetés lehet a karácsonyfa alá.

 

A Nokia C7 a stílus és a tudás tökéletes találkozása, a rozsdamentes acélt és az üveget egy kecses, teljes érintőképernyős designban egyesíti. A 3,5" AMOLED kijelzője ideális a közösségi oldalak használatához, mivel a Facebook és Twitter frissítések közvetlenül a kezdőoldalon jelennek meg, így garantálható, hogy tulajdonosa soha nem marad le semmiről. A telefon további specialitása, hogy az olyan népszerű e-mailfiókok, mint az Ovi Mail, a Yahoo!® Mail és a Windows LiveTM Hotmail egy érintéssel elérhetők. A Nokia C7 készülék emellett arról is gondoskodik, hogy ne tévedjünk el: az ingyenes*, előre telepített navigációnak és Ovi Térképeknek köszönhetően az autóban vagy gyalogos közlekedés során is hasznos útitárs lehet.

A Nokia C7 okostelefont tulajdonosa kedvére személyre szabhatja az Ovi Áruházból letölthető** magyar és külföldi alkalmazások sorával:

  • A Vatera alkalmazásával nem kell többé folyamatosan a számítógép előtt ülni és figyelni az aukciókat, akár út közben is licitálhatunk az áhított termékre.
  • A Cosmopolitan.hu widget szuper szépségápolási és sminktanácsokat, stílusötleteket, szerelmi útmutatókat és pajzán tippeket ad olvasóinak, a Story Online alkalmazásával pedig a legfrissebb sztár pletykákról értesülhet a kíváncsi olvasó.
  • Az OzoneNetwork alkalmazás segít a Nokia C7 tulajdonosoknak az időjárásnak legmegfelelőbb ruhaviselet kiválasztásában, hiszen a kezdőképernyőn megjelenő widget valós idejű frissítést fogad, így a legfrissebb időjárás előrejelzés érkezik a telefonra.

A Nokia C7, akár a Nokia Online Shopból is megrendelhető, így már egy munkanap alatt kézbe veheti új tulajdonosa.

*Az ingyenes navigáció a telefon teljes élettartamára vonatkozik.  A térképek, alkalmazások, frissítések és más tartalmak mobilhálózaton keresztüli letöltése, telepítése és igénybevétele nagy mennyiségű adatforgalmat eredményezhet, melynek díja a hálózat üzemeltetőjének díjszabása szerint fizetendő. Az egyes termékek, szolgáltatások és funkciók elérhetősége régiónként változhat. További információkért és a rendelkezésre álló nyelvi lehetőségekért látogasson el a www.nokia.hu/terkepek oldalra. A termékjellemzők előzetes értesítés nélkül változhatnak.

**Az alkalmazások letöltése adatforgalommal is járhat, melyért az Ön mobilszolgáltatója adatforgalmi díjat számíthat fel. Kérjük, letöltés előtt olvassa el az Ovi Áruház Használati Feltételeit (store.ovi.com), különös tekintettel a 3. és 4. pontokra és mobilszolgáltatójánál tájékozódjon az aktuális adatforgalmi díjakról. Előfordulhat, hogy az itt szereplő tartalmak nem mindegyike érhető el az Ön Nokia készülékére, ezért a kompatibilitást ellenőrizze a store.ovi.com oldalon bejelentkezve, vagy közvetlen a Nokia készülékéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük