www.ahrt.huwww.ahrt.hu

Az Antenna Hungária örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közölt információ szerint a digitális pályázatokat felügyelő Parlamenti Bizottság jóváhagyta a NHH javaslatát, amely szerint az AH nyerte meg a földfelszíni digitális televízió- és rádiómősor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságát.

 www.ahrt.huwww.ahrt.hu

Az Antenna Hungária örömmel értesült arról, hogy a Nemzeti Hírközlési Hatóság által közölt információ szerint a digitális pályázatokat felügyelő Parlamenti Bizottság jóváhagyta a NHH javaslatát, amely szerint az AH nyerte meg a földfelszíni digitális televízió- és rádiómősor-szóró hálózatok üzemeltetési jogosultságát.

Az Antenna Hungária ezúton is köszönetet mond a Bizottságnak és a Hatóságnak az eredményes koncepcionális és értékelési munkájáért, és megköszöni a bizalmat, amelyet az AH több évtizedes mősorszóró tapasztalata alapján és a TDF Csoport közös erőfeszítéseként kialakított AH-ajánlatoknak megszavaztak.

Az AH biztos benne, hogy az ajánlataiban foglaltak és a jelenleg is zajló komoly előkészítő munkálatok biztosítani fogják a sikeres digitális mősorszóró hálózatok mőködését, elősegítve a mősorterjesztési platformok közötti verseny élénkítését és a nézők és hallgatók fogyasztói jólétének növelését.

Az Antenna Hungária eltökélt azt illetően, hogy minden szükséges lépést megtegyen a digitális platformok sikerességéért. Ennek érdekében jelentős befektetést tervez az elkövetkező 4-5 évben a földfelszíni televízió- és rádióhálózatok digitalizálása terén, ezáltal lehetővé válik, hogy több televízió és rádió program jusson el minden magyar állampolgárhoz.

Az Antenna Hungária innovatív, vevőorientált telekommunikációs társaság, Magyarországon piacvezető az országos földfelszíni televízió- és rádiómősor-szórás és mikrohullámú hálózati szolgáltatások terén. Erősségeire, személyi állományára és tapasztalataira támaszkodva a társaság technológiákat és megoldásokat alkalmaz és fejleszt, hogy ezzel is hozzájáruljon üzleti ügyfelei és az egész iparág sikeréhez. A nemzetközi TDF Csoport tagjaként és független piaci szereplőként az AH célja, hogy kulcsszerepet játsszon a digitális televíziós és rádiós mősorszórásra való átállásban, valamint a mősorszórás és a távközlés konvergenciájában. A társaság egyedülálló adótoronyinfrastruktúráján, valamint nagy tapasztalatokkal rendelkező és motivált csapatán alapuló élvonalbeli szolgáltatások átfogó választékát kínálja. Az AH hangsúlyt fektet a technikai innovációra, a szolgáltatások fejlesztésére, a magas színvonalú ügyfélmenedzsmentre és a lehető leghatékonyabb üzemeltetési környezet kialakítására.

A TDF Csoport a televízió- és rádiómősor-szolgáltatók, a telekommunikációs cégek, valamint a helyi önkormányzatok első számú vezeték nélküli infrastruktúra szolgáltatója Európában. A TDF Csoport a digitális televízió- és rádiómősor-terjesztésre történő átállás, valamint a mősorterjesztés és telekommunikáció konvergenciájának aktív szereplője Európában. A TDF szolgáltatásai – televízió- és rádiómősor-terjesztés, multimédiás szolgáltatások, telekommunikációs hálózatok kiépítése, fenntartása és menedzsmentje – a partnerek által elismert szaktudásra alapulnak. A csoport 8 000 vezeték nélküli telephelyet üzemeltet, ebből 1 400-at Franciaországon kívül. A TDF Csoport bevételeinek immáron több mint fele a nemzetközi tevékenységekből származik. A csoport Franciaországban, Németországban, Finnországban, Magyarországon, Spanyolországban, Hollandiában, Lengyelországban, Észtországban és Monacóban van jelen. A TDF fő részvényesei: a Texas Pacific Group (42%), a Caisse des Dépots et Consignations (24%), az AXA Private Equity (18%) és a Charterhouse (14%).

http://www.tdf.fr/

http://www.ahrt.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük