www.realvienna.atwww.realvienna.at

Az elmúlt év sikerei után legközelebb 2008. május 27. és 29. között kerül megrendezésre a Real Vienna, Közép-Kelet Európa legnagyobb ingatlan-kiállítása és szakvására.

 www.realvienna.atwww.realvienna.at

Az elmúlt év sikerei után legközelebb 2008. május 27. és 29. között kerül megrendezésre a Real Vienna, Közép-Kelet Európa legnagyobb ingatlan-kiállítása és szakvására.

A még mindig 10 feletti növekedési rátájú üzletágnak a hipermodern bécsi vásárnegyed biztosít fórumot. A Közép-Kelet Európára szakosodott Real Vienna, a hagyományos cannes-i és a müncheni ingatlankiállítások után, Európa egyik legnagyobb ingatlanvásárává nőtte ki magát, és több mint 200 kiállítónak nyújt évente megjelenési lehetőséget. A szakkiállításon nem csak ingatlanalapok és -forgalmazók, hanem ügyvédi irodák, bankok, nagyobb városok képviselői is jelen vannak. A Real Vienna az a hely, ahol találkozhatnak mindazok, akik real estate területen vállalkoznak Közép- és Kelet-Európa országaiban. Ahol az érdekek találkoznak, és új üzletek köttetnek.

A kiállítás rendezője, a Reed Exhibitions Messe Wien a bécsi MessezentrumWienNeu területén, a kiállítók és a látogatók számára színvonalas programokról is gondoskodik a kiállítás idején, melynek keretében a világ real estate- és befektetési szakemberei tapasztalatot cserélhetnek, és új információkhoz juthatnak. Reflektorfényben – a szakvásár nemzetközisége ellenére – a 2008-as évben is a közép-, dél-, és kelet- európai régió országai maradnak.

„A Real Vienna 2006-os premierje bebizonyította, hogy kompakt, de kifinomult keretek között a legjobb feltételeket sikerült megteremtenünk a real estate- és befektetési projekteknek a CEE és SEE régióban" – mondta  Matthias Limbeck, a Reed Exhibitions Messe Wien New Business üzletág ügyvezetője. 2007-ben 21 országból 248 kiállító képviseltette magát, hogy a mintegy 16 000 m2 kiállítási területen mutassa be projektjeit, befektetési lehetőségeit és szolgáltatásait a kiállítás résztvevőinek. A prezentációs lehetőség mellett mindenekelőtt a szakmai know-how és a Reed Exhibitions Messe Wien CEE/SEE-országokban szerzett tapasztalatai azok, amelyek a Real Vienna-t a nemzetközi ingatlanvásárok, és a régió meghatározó szakkiállításává teszik.

A kiállítás adatlapja:

 

1. oldal1. oldal 2. oldal2. oldal 3. oldal3. oldal

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük