2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Díszbemutató és társadalmi szerepvállalások bejelentése Békéscsabán

2 perc olvasás

szellemurnudiszbemutatogala.jpg Hagyományteremtő módon, egy társadalmi szerepvállalás keretében ismertette meg partnereivel szombaton a Global Safe Services Biztosítási Alkusz Kft. és a 104.0 Rádió 1 kizárólagos értékesítési jogaival rendelkező cég tulajdonosa, Benkó György a vállalkozásai immáron közös társadalmi szerepvállalásait.

 

A Békéscsabai Jókai Színház „A Szellemúrnő” című darabjának 104.0 Rádió 1 által támogatott díszbemutatóját követő állófogadáson bejelentésre került, hogy a két vállalkozás minden évben:

  • egy színházi előadás mellett a Békéscsabai Irodalmi Esteket,
  • az elmúlt 3 évhez hasonlóan a Békéscsaba-Arad Szupermaraton vasárnapi főtéri rendezvényeit,
  • főtámogatóként immáron 10 éves a Garabonciás Napokat,
  • valamint az év végén a cégcsoport üzleti eredményéből a Békés Megyei Központi Kórház gyermekosztályait fogja támogatni.

 

Benkó György a Békés Megyei Kézilabda Szövetség PR-marketing és fejlesztésekért felelős alelnökeként a mindennapos testneveléshez kapcsolódó sportági infrastruktúra fejlesztéseket is koordinálja a megyében.

 

„Számunkra mindez többet jelent az anyagi hozzájárulásnál. Kizárólag olyan kezdeményezések mellé állunk, amelyek céljaival, elveivel mi is azonosulni tudunk. A közös cél pedig közös munkát eredményez. Az általunk támogatott kulturális, sport- és diákrendezvények életében tevékeny szerepet vállalunk. Szilárd meggyőződésünk, hogy a közös elhatározás közösséggé kovácsolhatja az embereket. Munkafolyamataink és társadalmi szerepvállalásunk közös jellemzője a hosszútávon gondolkodás és a valós értékek képviselete.”

 

A Global Safe Services Kft. 1990-es megalapítása óta, 27 éve sikeresen működik Békés megyében, a 104.0 Rádió 1 pedig Békés megye leghallgatottabb rádiójaként a legtöbb megyei rádiós szakembert foglalkoztatja, a nagy múltú Csaba Rádió értékeit viszi tovább, őrizve és hangsúlyozva a megye szakmai alapú rádiózásának minden értékét, immáron országos sztárokkal kiegészülve.

 

http://jokaiszinhaz.hu

http://globalsafe.hu

https://onlinestream.hu/1040-radio-1-bekescsaba/online/1516-1

 

Lantai József

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.