2022.05.20.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Divatbemutatón mutatkoznak be a KREA végzős divattervezői

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/92077"><img class="image image-preview" src="/files/images/kreaIN.preview.jpg" border="0" width="463" height="660" /></a></span>Az In Motion - KREA Divatbemutató 2015 eseményen a diplomázó divattervezők vizsgamunkái mellett a harmadéves hallgatók „Connection" nevű közös kollekcióját is megtekinthetik a látogatók.</p> <p> 

Az In Motion – KREA Divatbemutató 2015 eseményen a diplomázó divattervezők vizsgamunkái mellett a harmadéves hallgatók „Connection" nevű közös kollekcióját is megtekinthetik a látogatók.

 

Az In Motion – KREA Divatbemutató 2015 eseményen a diplomázó divattervezők vizsgamunkái mellett a harmadéves hallgatók „Connection" nevű közös kollekcióját is megtekinthetik a látogatók.

 

2015. június 18-án 19 órától az Akvárium Klubban kerül sor az In Motion – KREA Divatbemutató 2015 eseményre, ahol a végzős tervezők és a harmadéves hallgatók kollekcióinak megtekintése után lehetőség nyílik a divattervezőkkel, tervezőtanárokkal és a szak vezetőivel (Anda Emilia, Godena-Juhász Attila és Tóth András divattervezők) történő kötetlen beszélgetésre.

 

A végzősök sokszínű, változatos összeállításaiban közös, hogy a hallgatók modern technológiai újítások jegyében alkottak innovatív öltözékeket. A tervezők kollekciói világunk sokszínűségét és aktuális jelenségeit dolgozták fel, így a munkákat többek között a távoli tájak, a szibériai fényvilág, valamint a skandináv hangulat és tárgykultúra inspirálta.

A kollekciók változatos formanyelvére jellemző, hogy az összeállításokban a hagyományos technikákat alkalmazó öltözékeken kívül a „glitch art" stílusát alkalmazó, azt új kontextusba helyező alkotások is megjelennek.

 

A KREA Kortárs Művészeti Iskola 2015-ben végzett divattervezői:

Bíró Borbála Zsófia, Kiss Zsófia, Kristóf Vivien, Kunkli Anna, Mocsai Dorottya, Szabó Csilla, Montero Antonia, Tapolcai Zsuzsanna, Tóth-Baranyi Zsófia

Diploma témavezetők és szakvezetők:

Anda Emilia (ANDA), Godena-Juhász Attila és Tóth András (Use Unused)

 

A végzős hallgatók munkái mellett a „Connection" kollekció is megtekinthető lesz az eseményen. A harmadéves tervezők féléves tervezési feladata keretében megszületett összeállítás Alexander Wang tervezői stílusának szellemében született. A közös munka révén egy határozott vonalvezetésű, karakteres jellegű kollekció született, amelynek anyagválasztását a nehezebb, erőteljesebb textilek, míg formavilágát a geometrikus elemek határozzák meg, miközben az egyes öltözékeket a monokróm és élénk színek közötti játék teszi izgalmassá. A céltudatos, energikus, szabad nőknek ajánlott, lezser, nagyvárosi stílust képviselő kollekciót Anda Emília vezetésével Gelák Adrián Benjámin, Gulyás Barbara, Illés Dorottya, Nyeste Laura, Szűcs Áron Tamás, Wagensommer Gabriella és Weisz Gabriella alkották meg.

 

Külön köszönet!

Event Studio, Vagabond, Akvárium Klub, Cult Hair & Bazaar, The Diary Management,

Icon Model Management, VM Model, WAM Models.

 

2015. június 18. 19:00

In Motion – KREA Divatbemutató 2015

Akvárium Klub, Nagyhall

Budapest, Erzsébet tér

 

http://kreaiskola.hu

https://www.facebook.com/kreaiskola

 

Lantai József

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.