A világ első Gear VR bungee jumpingja és Gear 360 ejtőernyőzése mindenkit levesz a lábáról.

 

A világ első Gear VR bungee jumpingja és Gear 360 ejtőernyőzése mindenkit levesz a lábáról.

 

A Samsung Electronics a világ egyik legnagyobb zenei fesztiválján, a lisszaboni Rock in Rio fesztiválon is ott lesz: a helyszínen felállított Galaxy Kalandparkban magával ragadó szórakozási lehetőségekkel várja a világ minden tájáról érkező zenerajongókat.

 

A vidámpark stílusban kiépített Galaxy Kalandparkban a Samsung legújabb mobilos fejlesztései biztosítanak lélegzetelállító élményt a fesztivál látogatóinak.

 

A következő interaktív technológiák kipróbálására lesz lehetőség:

  • Gear 360 ejtőernyős szelfi – izgalmas és felejthetetlen lehetőség, hogy virtuális ejtőernyőzés közben a barátokkal együtt elkészítsünk egy 360 fokos szelfit
  • Gear VR vulkános bungee jumping – a Samsung Gear VR készülékkel a nem ijedős felhasználók minden bátorságukat összeszedve átélhetik, milyen egy parázsló vulkán felett bungee jumpingolni
  • Gear VR hullámvasút – sikítozó menet egy hullámvasút-szimulátoron a Samsung Gear VR segítségével

 

„A Rock in Rio a világ egyik legnagyobb élménye azok számára, akik imádják a zenét és az izgalmakat" – mondta Younghee Lee, a Samsung Electronics Mobile Communications üzletágának globális marketingért felelős ügyvezető alelnöke.

„A Samsungnál folyamatosan keressük a minél változatosabb és szórakoztatóbb lehetőségeket arra, hogy megismertessük és megszerettessük a technológiát. Izgatottak vagyunk, hogy inspirálhatjuk és közelebb hozhatjuk a – világ számos tájáról érkező – zenerajongókat egymáshoz eszközeink és a zenei élmények párosításával."

 

A látványosság 5 napig látogatható, a mostani május 19-20. után május 27-29. között. A Galaxy Kalandparkban egy Samsung mobiláruházat is felállítanak, ahol sorsolással a legújabb Samsung mobileszközök egyike, valamint ingyenes okostelefon-töltők és – akkumulátorok is gazdára találnak.

 

A Rock in Rio jelenleg a világ egyik legjelentősebb fesztiválja.

Rio de Janeiróból indult el, mára Brazílián kívül Portugáliát, Spanyolországot és az Egyesült Államokat is meghódította, mindenhol zenei irányzatok széles skáláját nyújtva a sokszínű közönségnek. Ugyanakkor nem csupán zenei eseményről van szó, az esemény olyan témákkal is előszeretettel foglalkozik, mint a fenntarthatóság vagy a környezettudatosság. A fesztivál elkötelezetten igyekszik felhívni az emberek figyelmét arra, hogy kis, mindennapi tettekkel is hozzájárulhatnak ahhoz, hogy a világ jobb hellyé váljon. A Rock in Rio 30. évfordulóján, a lisszaboni rendezvényen olyan ismert együttesek és zenészek lépnek fel, mint a Queen, Bruce Springsteen és a Maroon 5.

 

http://www.samsung.com

http://rockinriolisboa.sapo.pt/en

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük