2023.január.30. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Dr. Lenkei Gábor: Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?

3 perc olvasás
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44235"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/lenkeicimlap.thumbnail.jpeg" border="0" width="67" height="100" /></a></span> <p>Ezzel a címmel jelent meg a népszerű orvos-író legújabb könyve, amelyet 2010. október 12-én mutatott be a szerző a sajtó képviselőinek.

 lenkeicimlap.thumbnail

Ezzel a címmel jelent meg a népszerű orvos-író legújabb könyve, amelyet 2010. október 12-én mutatott be a szerző a sajtó képviselőinek.

 lenkeicimlap.thumbnail

Ezzel a címmel jelent meg a népszerű orvos-író legújabb könyve, amelyet 2010. október 12-én mutatott be a szerző a sajtó képviselőinek.

"Ez a könyv az én névjegyem" – így ajánlja Dr. Lenkei Gábor az egészségre vágyó olvasónak írását. Elmondta, hogy tulajdonképpen a valódi "szerzők" azok a vitaminfogyasztó emberek voltak, akik már 50.000 levelet küldtek részére, ezek pedig mind arról szólnak, hogy mennyire hasznos volt számukra a vitaminok alkalmazása.

211 levelet választott ki az író, amelyeket ebben a kötetben publikál.

Fontos, hogy itt nem beteg emberekről van szó, ők valamennyien egészségesek, de kisebb-nagyobb problémáik megoldódtak, közérzetük jelentősen javult a vitaminok hatására.

lenkei.thumbnailAz jelentheti majd az épülő "egészségpalota" elkészültét, ha el sem jutunk a betegségekig, hanem megelőzzük azokat a tudatos életvitellel, vitaminok fogyasztásával.

Az első rész a "minőségi éhezés" fokozatait tárgyalja, majd következnek a tapasztalatok, a fogyasztók viszajelzései. A második rész azokat a leveleket csoportosítja, akik a bőrük, hajuk, körmük állapotának javulásáról számolnak be. A harmadik részben a vitaminfogyasztók arról írnak, hogy megszűnt a túlzott étvágyuk, sikerült néhány kiló súlyfölöslegtől megszabadulniuk. A negyedik rész címe:  "Úgy érzem, mintha két erős Duracell elem hajtana" – tehát életerejük megnövekedésének örültek a levélírók -.

Aktív sportolók jelentik, hogy megjavult a teljesítményük. Nagy szó ez, hiszen a doppingolás sajnos a sportvilágban ijesztő méretet ölt, tehát jobb volna helyette vitamint szedni a versenyzőknek. Az ötödik részben a pihentető alvást köszönik a vitaminoknak. A hatodik részben arról számolnak be a levelek, hogy a vitaminok távol tartják tőlük a betegségeket, fertőzéseket. A hetedik fejezetben idős emberek írják le jelentős közérzet-javulásukat. A nyolcadik részben kismamák osztják meg örömüket, hogy végre áldott állapotba kerültek. A kilencedik részben azok a levelek kaptak helyet, amelyek a szellemi teljesítmény és a koncentrálóképesség javulásáról számolnak be. A tizedik részben a stressztűrő képesség javulásáról írnak. A tizenegyedik fejezet címe igazán biztató: "Most azt kell megszoknom, hogy folyamatosan egészséges vagyok" A tizenkettedik rész már nem a vitaminfogyasztók leveleit tartalmazza, hanem  a doktor úr megállapítását, miszerint az emberi szervezet csodálatos, különleges alkotás, amelynek egészsége visszanyerhető. A tizenharmadik részben önmagáról vall Dr. Lenkei Gábor. Ezt egy szószedet követi, amelyben a szövegben előforduló idegen kifejezéseket magyarázza.

A könyv olvasmányos és elgondolkodtató, hiszen valamennyien szeretnénk egészségesen élni, ehhez pedig Lenkei doktor úr vitaminkészítményei segítséget nyújtanak. Nem elég tehát elolvasni a könyvet, érdemes megfogadni a jótanácsot is és megszüntetni a minőségi éhezést, elkezdeni – ha eddig nem tettük volna – a rendszeres vitaminpótlást.

 

 lenkeicimlap.thumbnail

Dr Lenkei Gábor:

 Miért van szükségük az egészséges embereknek vitaminpótlásra?

ISBN: 978-963-06-9988-4

Kiadja: Vitaminvest Kft.

272 oldal

Puha kötés

Ár: 1.980.-Ft

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.