2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy egzóta a piacon – saját különbejáratú operációs rendszerű készülék a LG T385-ös telefon

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/64515"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/T385_front(kicsi).thumbnail.jpg" border="0" width="80" height="100" /></a></span>Az LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.</p> <p><strong> </strong>

t385 front(kicsi).thumbnailAz LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

 

t385 front(kicsi).thumbnailAz LG Electronics legújabb mobilja a LG T385 a gyártó saját szoftverét futtatva nyújt okos funkciókat és a közösségi oldalakat használókat célozza meg. A készülék Facebook, Twitter elérést, Bluetooth és Wi-Fi kapcsolatot, valamit több nap készenléti időt kínál, mindezt három színben. A mobil a Blue Mobile kínálatában és a Saturn üzleteiben kapható jelenleg.

 

„Az LG T385-ös saját operációs rendszerrel ellátott mobiltelefont azoknak tervezték, akik okos funkciókat szeretnének, de nem vágynak Androidos vagy Windows Phone 7-es készülékre." – nyilatkozta Piro Péter az LG Electronics Magyar Kft. regionális mobilkommunikációs értékesítési vezetője. – „Ez a telefon divatos, könnyű kezelni és töltés nélkül több napig rendelkezésre áll."

 

Az LG Electronics legújabb Magyarországon kapható mobiltelefonja a gyártó saját operációs rendszerével fut. A fiatalos készüléket közösségi kapcsolattartásra optimalizálta a gyártó, így elérhetők rajta olyan népszerű oldalak, mint a Facebook, a Twitter és a YouTube. Ehhez nyújt segítséget a Wi-Fi és a Bluetooth kapcsolat. A 3,2 inches érintőképernyőn kényelmes a weben történő böngészés és az üzenetek olvasása egyaránt. Az On Screen Phone funkció használatával egyszerű áthúzással oszthatók meg tartalmak a telefon és a PC között, illetve hosszabb üzeneteket vagy Facebook állapotfrissítéseket is könnyebb a számítógép billentyűzetén írni. A Live Update funkció pedig segít, hogy ne maradjunk le semmiről, hiszen a funkció értesít a Facebook és Twitter frissítésekről. Az időjárást és az elmulasztott hívásokat pedig a „Weather widget" és a „Missed Call Alert" jelzik.

 

Az LG legutóbbi formatervezési irányzatát a szögletes kialakítás jellemzi, amit a T385 esetében a készülék oldalán húzódó metál élek formálnak egyedivé. A mobil fogását a lekerekített hátlap teszi kényelmessé, az előlapon pedig a képernyőt 10,7 mm-es keret veszi körül. Az LG T385 fehér, fekete és borvörös színekben lesz elérhető a magyar vásárlók számára.

A készülék ára értékesítési csatornánként változik.

 

 

Főbb termékjellemzők:

 

Ÿ           Hálózat: 850/900/1800/1900

Ÿ           Méret: 103 x 59,5 x 10,7 mm

Ÿ           Súly: 96g (akkumulátorral együtt)

Ÿ           Kijelző: 3,2 inches, TFT kapacitív érintőképernyős QVGA

Ÿ           Operációs rendszer: LG A-osztály (2.n)

Ÿ           Memória: 2GB / 1GB, 50 MB (Micro SD kártyával 16 GB-ig bővíthető)

Ÿ           Kapcsolat: Bluetooth, Wi-Fi

Ÿ           Kamera: 2M FF

Ÿ           Akkumulátor: akár 560 óra készenléti és 15 óra beszélgetési idő

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.