2023.március.29. szerda.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy hét alatt több mint ezren jelentkeztek a Vodafone miskolci Ügyfélszolgálati Központjába

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/2643"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vodafone.thumbnail.jpg" border="0" alt="Vodafone" title="Vodafone" width="100" height="66" /></a></span>A Vodafone január 30-án jelentette be a több mint 300 főt foglalkoztató, európai színvonalú Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozását Miskolcon. </p><p>

vodafoneA Vodafone január 30-án jelentette be a több mint 300 főt foglalkoztató, európai színvonalú Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozását Miskolcon.

vodafoneA Vodafone január 30-án jelentette be a több mint 300 főt foglalkoztató, európai színvonalú Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozását Miskolcon.

Az elmúlt egy hét alatt máris több mint 1000 pályázó jelentkezett a miskolci álláslehetőségekre, többségében nők (60%), végzettségüket tekintve pedig elsősorban közép- (56%) és felsőfokú (41%) végzettségűek.

A beérkezett pályázatokat az Észak-magyarországi Regionális Munkaügyi Központ és a Vodafone közösen értékeli ki és minden jelentkezőt írásban értesítenek majd. A kiválasztási folyamat 2009. áprilisától indul.  

A Miskolcon több mint háromszáz új munkahelyet teremtő, európai színvonalú központ májusban indul és előreláthatólag másfél-két év múlva működhet teljes kapacitással.

A Vodafone így a nehéz gazdasági környezet, a recesszió ellenére a 2009-es évben növeli magyarországi össz-alkalmazottainak számát, amely a szintén jelentős bővítés előtt álló  – a Vodafone Csoport közös pénzügyi folyamatait és ügyleteit kezelő – Vodafone Szolgáltató Központtal (VOCH) együtt a közeljövőben megközelíti a kétezer főt.

A további jelentkezéseket az allasmiskolc.hu@vodafone.com e-mailcímen várja a távközlési vállalat.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.