2023.március.20. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Peter Greenaway ésYonderboi közös produkciója ma Berlinben a T-Mobile és T-Home támogatásával

2 perc olvasás
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/22847"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/petregrinew.thumbnail.jpg" border="0" alt="Peter Greenaway" title="Peter Greenaway" width="100" height="72" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Peter Greenaway</strong></span></span>A Magyar Telekom, illetve ajánlati márkái, a T-Home és a T-Mobile a főtámogatója a Cinema Total rendezvénysorozatának, amely a Berlinale ideje alatt nemzetközi filmes szakmai találkozóknak ad otthont a berlini Magyar Kulturális Intézetben. </p><p> 

peter greenawayPeter GreenawayA Magyar Telekom, illetve ajánlati márkái, a T-Home és a T-Mobile a főtámogatója a Cinema Total rendezvénysorozatának, amely a Berlinale ideje alatt nemzetközi filmes szakmai találkozóknak ad otthont a berlini Magyar Kulturális Intézetben. 

 

peter greenawayPeter GreenawayA Magyar Telekom, illetve ajánlati márkái, a T-Home és a T-Mobile a főtámogatója a Cinema Total rendezvénysorozatának, amely a Berlinale ideje alatt nemzetközi filmes szakmai találkozóknak ad otthont a berlini Magyar Kulturális Intézetben. 

 

 A 2009. február 6. és 13. között a Collegium Hungaricum Berlinben zajló rendezvénysorozat célja, hogy felhívja a figyelmet  a magyar filmes ipar szolgáltatóira, magyar-német koprodukciós lehetőségekre, fesztiválokra, készülő, partnert kereső filmes projektekre, valamint a kreatív alkotókra. A szervezők fontosnak tartják, hogy megismertessék a Német-Magyar Filmegyezmény nyújtotta lehetőségeket a német és magyar filmipar szereplőivel, valamint újra felhívják az európai producerek figyelmét a Magyar Filmtörvény és a 20%-os adókedvezmény működésére.

 yonderboiYonderboiA 2009. február 6-ai nyitóest kiemelkedő fénypontja az egyedi látásmódjáról ismert filmrendező, Peter Greenaway és a magyar zeneművész Yonderboi 50 perces DJ-VJ show-ja, amely során a CHB épületének homlokzatára és óriásvásznakra vetített szabadtéri képkoncertet élvezhet a T-Home és a T-Mobile jóvoltából a berlini közönség.

 A két márka szívesen állt az előadás mellé, mert olyan művészi produkció kapcsolódik össze a mozgóképben és a zenében, amely illeszkedik üzleti filozófiájukhoz. A T-Mobile már régóta elkötelezte magát az elektronikus zene mellett, a vizuális élmény pedig, amit a film, a tévé, az internet jelent, a T-Home márkaértékeit képviseli.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.