2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egy milliméteres keretben az LG új 3D tévéi

3 min read
<!--[if !mso]> <style> v\:* {behavior:url(#default#VML);} o\:* {behavior:url(#default#VML);} w\:* {behavior:url(#default#VML);} .shape {behavior:url(#default#VML);} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57271"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image13_29.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="74" /></a></span>Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja. </p> <p> 

Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja.

 

Az LG Electronics CINEMA SCREEN elnevezéssel fémjelzi új formavilágú CINEMA 3D Smart TV-it, amelyeket először az idei Szórakoztatóelektronikai Kiállításon (CES) mutatott be. A 2012-es modellekben debütáló CINEMA SCREEN kijelzőknél egy milliméterre csökkentették a tévék keretét, amely a legoptimálisabb és legkényelmesebb 3D élményt szolgálja.

 

„Az otthoni 3D élmény folyamatos változáson és fejlődésen megy keresztül, az LG-nek pedig a 2012-es CINEMA 3D Smart TV-kínálattal sikerült jelentős előrelépést tenni ezen a területen, köszönhetően a CINEMA SCREEN dizájnnak és az új, továbbfejlesztett 3D funkcióknak." – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója.

 

Az LG csúcstechnológiáját képviselő, legújabb kijelzők és a CINEMA SCREEN dizájn esztétikailag is felsőkategóriás formavilágú termékeket eredményezett. Az új CINEMA 3D Smart TV készülékeket körülvevő keret már-már elhanyagolható méretűre csökkent, így a fizikai korlátok megszűnésével a mozivásznakéhoz hasonló 3D élmény lett az eredmény.

 

Az LG CINEMA 3D TV-i által nyújtott szórakozási élmény számos új technológiának köszönhető. A 3D tévék működési elvét használja az LG Dual Play technológiája, amely különösen páros játékok alkalmával lehet izgalmas. Az LG Dual Play technológia egy speciális szemüveg segítségével lehetővé teszi, hogy a felhasználók ugyanazon a tévén két, teljesen különböző képet lássanak a hagyományos, osztott képernyős megoldással szemben. A 3D Sound Zooming technológia pedig a képernyőn aktuálisan megjelenített különböző objektumok helyével és mozgásával szinkronizált hangot produkál, hogy a páratlan képi élmény páratlan hangélménnyel társuljon.

 

Az LG legújabb CINEMA 3D TV-iből sem maradhatnak ki a Smart TV funkciók. A mára több mint 1200 alkalmazást­* felvonultató LG Smart TV folyamatosan bővülő prémium tartalomszolgáltatással is igyekszik kiszolgálni vásárlói igényeit. Itt találhatjuk például a 3D World alkalmazást, ahol 3D tartalmak egyre nagyobb választékával találkozhatunk. Ha még ez sem lenne elég, a beépített 2D-3D átalakítóval gyakorlatilag végtelen számú 3D tartalomhoz jutunk.

 

A CINEMA SCREEN dizájn kiegészítői a 2012-es évre tervezett új CINEMA 3D szemüvegek. A CES-en bemutatott három elegáns modell 20 százalékkal könnyebb elődeinél, ami így még kényelmesebbé teszi az otthoni 3D mozizást.

*A közölt adat az Egyesült Államok piacára vonatozik.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.