2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyetemi menetrend 2016 első félévében

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97795"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_32.png" border="0" width="126" height="123" /></a></span>Mikor lesz tárgyfelvétel, mikor kezdődik a szorgalmi és a vizsgaidőszak, hol tartanak tavaszi szünetet? Összegyűjtöttük a tavaszi szemeszter legfontosabb dátumait.

Mikor lesz tárgyfelvétel, mikor kezdődik a szorgalmi és a vizsgaidőszak, hol tartanak tavaszi szünetet? Összegyűjtöttük a tavaszi szemeszter legfontosabb dátumait.

Mikor lesz tárgyfelvétel, mikor kezdődik a szorgalmi és a vizsgaidőszak, hol tartanak tavaszi szünetet? Összegyűjtöttük a tavaszi szemeszter legfontosabb dátumait.

Regisztrációs hét, tárgyfelvétel

A Budapesti Corvinus Egyetemen február 3. és február 14. között., az Eötvös Loránd Tudományegyetemen február 1-5. között, a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen február 8-12., a Debreceni Egyetemen pedig egyes karon február 1-5. között, más karokon pedig február 8-12. között lesz a tavaszi szemeszter regisztrációs időszaka.

Szorgalmi időszak

A Corvinuson, az ELTE-n február 8-án kezdődik a szorgalmi időszak és május 13-án ér véget. A BME-n és a Debreceni Egyetemen február 15-én kezdődik és május 23-ig tart.

Tavaszi szünet

Nem minden egyetem tart tavaszi szünetet, a BME-n és a Corvinuson évek óta nincs, de a Corvinus Élelmiszertudományi kara április 6-10. között tart a honlapjuk szerint. Az ELTE március 23-29. között tartja a tavaszi szünetet, a Debreceni Egyetemen a honlapjuk szerint a Zeneművészeti Kar március 19-29., az Informatikai Kar pedig március 21-25. között tartja, máshol nem tüntették fel. A Pécsi Tudományegyetemen pedig március 29. és április 1-je között nem kell iskolába menni.

Vizsgaidőszak

A Corvinuson május 16-án kezdődik a vizsgaidőszak és június 18-ig tart. Az ELTE május 17-július 1. között hirdette meg, a BME május 30. és június 24. között. A Debreceni Egyetemen május 23. és július 8. között mehetnek vizsgázni a hallgatók.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.