2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egymást segítik az állásportálok

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57333"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images_437.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="66" /></a></span><em>Bővítette együttműködését az online álláspiac két fontos szereplője. Az új megállapodás értelmében a Workania és a Jobinfo kiemelt partnerek lettek. A felek bíznak benne, hogy ezzel elérhetőbbé teszik az álláskeresők számára a piacon található álláshirdetéseket. Az együttműködés mindkét oldal érdeke, hiszen nem konkurálnak egymással.</em></p> <p> 

Bővítette együttműködését az online álláspiac két fontos szereplője. Az új megállapodás értelmében a Workania és a Jobinfo kiemelt partnerek lettek. A felek bíznak benne, hogy ezzel elérhetőbbé teszik az álláskeresők számára a piacon található álláshirdetéseket. Az együttműködés mindkét oldal érdeke, hiszen nem konkurálnak egymással.

 

Bővítette együttműködését az online álláspiac két fontos szereplője. Az új megállapodás értelmében a Workania és a Jobinfo kiemelt partnerek lettek. A felek bíznak benne, hogy ezzel elérhetőbbé teszik az álláskeresők számára a piacon található álláshirdetéseket. Az együttműködés mindkét oldal érdeke, hiszen nem konkurálnak egymással.

 

A két portál 2009 novembere óta működik együtt, de csak január 1-től jelennek meg a Workania.hu hirdetései a Jobinfo.hu adatbázisában az első, kiemelt helyen.

Célunk, hogy minél láthatóbbak és hatékonyabbak legyenek az állásajánlataink, hiszen a mai nehéz munkaerőpiaci helyzetben fontos, hogy az álláskeresők minél több helyen megtalálják a releváns pozíciókat. A Jobinfón megjelenő hirdetéseknek köszönhetően pedig több emberhez jutnak el az állásajánlatok, aminek pedig a nálunk hirdető ügyfelek is örülnek." – vázolta a megállapodás pozitívumait Fodor Krisztián, a Workania újonnan kinevezett Country Manager-e.

A megállapodással az ország két jelentős médiacége is tovább bővítette az évek óta tartó partneri kapcsolatát: a Workania ugyanis a győri székhelyű Lapcom kiadó, míg a Jobinfo az online marketing területén működő Hírek Média portfóliójába tartozik.

 A két weboldal valóban nem konkurencia, hiszen a Jobinfo Magyarország legnagyobb állásaggregátora, amely a vezető állásportálok hirdetéseit gyűjtőportálként tereli egy helyre. Az álláskeresőknek így nem kell a sok állásportált egyenként átböngésznie.

 „Állásaggregátorként elkötelezettek vagyunk a tekintetben, hogy a magyar online álláspiac összes meghatározó szereplőjének kínálatát egy helyen jelenítsük meg. Örömmel tölt el bennünket, hogy a Workania már a hazai jelenlétének kezdete óta fontos partnereink közé tartozik.– nyilatkozta Kristók Balázs, a Jobinfo.hu üzletág igazgatója.

 A Workania.hu 2006-ban jelent meg az internetes álláspiac hazai mezőnyében, s napi 60 ezres látogatottságával mára a piac egyik meghatározó szereplőjévé vált. Az oldal legnagyobb hirdetőinek állásajánlatai az új együttműködésnek köszönhetően ezután már a Jobinfo adatbázisában is megjelennek.

 

www.workania.hu

www.jobinfo.hu

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.