Csupán három évvel a Campona megvásárlása után az ING REIM egymillió eurót fektetett be a bevásárlóközpont korszerűsítésébe azért, hogy az megfeleljen a legmagasabb üzleti kívánalmaknak.

 

Csupán három évvel a Campona megvásárlása után az ING REIM egymillió eurót fektetett be a bevásárlóközpont korszerűsítésébe azért, hogy az megfeleljen a legmagasabb üzleti kívánalmaknak. Ez is bizonyítja, hogy az ING REIM bízik a magyarországi piacban. Új minőségi bérlők megjelenése, valamit egy új üzlet megnyitása – TAKKO, DEICHMANN, TALLY WEIJL, PLAYERSROOM, ILLY CAFÉ, iCORNER-APPLE –  az ING REIM által nyújtott minőség elismerése. A 2010. év során a pontos, és folyamatosan finomított marketing tevékenység a valaha elért legmagasabb, minden korábbi átlagot felülmúló látogatószámot eredményezte, ami igazolja, hogy a Camponában az üzleti következetesség a bérlők és a vásárlók számára is a legjobb.

Magyar Balázs, az ING Real Estate Investment Management CEE magyarországi vezető vagyonkezelője a Campona felújításával kapcsolatban elmondta: „Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy a Camponát a lehető legmagasabb színvonalnak megfelelően újítottuk fel. Az ING REIM figyel arra, hogy a bérlőkkel és a vásárlókkal a legjobb üzleti kapcsolatot alakítsa ki.   Azáltal, hogy elősegítjük, hogy bérlőink a vásárlóik javára a legkiválóbb teljesítményt nyújthassák, növekszik a bizalmuk és hűségük irántunk. Nagyon örülünk, hogy a pozitív kölcsönhatásoknak ez a láncolata biztosítja számunkra az üzleti stabilitást."

2010-ben a Campona épülete BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method), a világszerte használt vezető környezettudatos épületminősítő rendszer tanúsítványát kapta azért a magas szintű teljesítményért, amit környezetvédelmi mutatói jelentenek.

A Camponának megítélt BREEAM minősítés jó ajánlólevél az épületről mind a bérlők, mind a vásárlók és a látogatók számára. A fenntarthatóság szempontjainak megfelelő Campona épület bizonyítja, hogy egyaránt gondot fordítanak az üzletre és az életminőségre.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük