2024.július.22. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egymilliót gyűjtött a gyerekeknek az Erste és a Sláger

2 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/21957"><img class="image thumbnail" src="/files/images/kamatbiztos_ludas_matyi_289x318.thumbnail.jpg" border="0" width="91" height="100" /></a></span>Sikeresen zárult az Erste Bank és a Sláger Rádió által közösen indított jótékonysági akció: az SOS-gyermekfalvak lakói több mint egymillió forintot vehettek át. </p><p>

Sikeresen zárult az Erste Bank és a Sláger Rádió által közösen indított jótékonysági akció: az SOS-gyermekfalvak lakói több mint egymillió forintot vehettek át.

Sikeresen zárult az Erste Bank és a Sláger Rádió által közösen indított jótékonysági akció: az SOS-gyermekfalvak lakói több mint egymillió forintot vehettek át.

Összesen 1 064 400 forint gyűlt össze az árvák megsegítésére az Erste Bank Hungary Nyrt. és a Sláger Rádió által indított akcióban, amelynek keretében a pénzintézet az általa kibocsátott Sláger Hitelkártyával történő minden vásárlás után 100 forintot ajánlott fel az SOS-gyermekfalvaknak. Az így összegyűlt pénzből a falvak lakóinak karácsonyi kívánságait teljesítették, akik elsősorban hangszerekre, szórakoztató elektronikai berendezésekre és készségfejlesztő eszközökre vágytak.

Danks Emese, az Erste Bank kommunikációs igazgatója elmondta, hogy adataik alapján a Sláger Hitelkártyával havonta két és fél alkalommal költöttek az ügyfelek, és az egy vásárlásra jutó összeg a karácsonyi bevásárlásoknak köszönhetően emelkedett.

"A Sláger Rádió, mint az ország egyik legbefolyásosabb médiuma, kötelességének érzi az emberek adományozó kedvének felkeltését és azt, hogy ő maga is adakozzon. Hosszú évek óta üzemeltetjük saját alapítványunkat, a Sláger Angyalt, és ezen kívül számtalan alapítványnak segítünk, amikor csak tehetjük. Karitatív stratégiánkban a gyermekek kiemelt helyet élveznek, hiszen ők képviselik a jövőt és legtöbbször ők a legrászorultabbak. Minden segítséget megérdemelnek. Örülök, hogy ezt stratégiai partnerünk, az Erste Bank is így gondolta" – nyilatkozta Heal Edina, a Sláger Rádió vezérigazgatója.

A Sláger Hitelkártyát 2008 áprilisában vezette be az Erste Bank Hungary Nyrt. a leghallgatottabb rádiócsatornával, a Sláger Rádióval együttműködésben. A MasterCard típusú kártya szabadon felhasználható hitelkeretet és rugalmas visszafizetési lehetőséget biztosít, emellett a felhasználók 7 és 50 százalék közötti kedvezménnyel vásárolhatnak az együttműködő partnereknél (Ticket Express, IBUSZ, Cinema City, TvNetwork, OpticNet, KIKOL stb.).

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.