2024.május.24. péntek.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egynapos akció ma (augusztus 15-én) a Wizz Airnál 20 % ideiglenes jegyár csökkenrtés

2 perc olvasás

w6-6-11.jpgA Wizz Air, Európa egyik leggyorsabban növekvő légitársasága ma nyár végi jegyvásárt indít, melynek keretében az utasok 2018. augusztus 15-én egész nap 20%* kedvezménnyel foglalhatnak jegyeket egyes járatokra. Az ajánlat a Wizz Air hálózatában a járatok több mint 30%-ára érvényes, legkésőbb 2018. szeptember 16-ig befejezett utazás esetén.

 

Ha még az iskolakezdés előtti utolsó pillanatban elugranál a tengerpartra pihenni a családdal, vagy meglepnéd a párod egy városnéző hétvégével, a Wizz Air kínálatából biztosan tudsz választani a kedvedre való úti célt. A Wizz Air mindig arra biztatja az utazókat, hogy keressék a kihívásokat, fedezzenek fel új és izgalmas tájakat – kalandozz a WIZZ-zel, és foglalj le ma egy utat olyan országba, ahol még nem jártál.

 

A mai promóció során a Wizz Airrel utazók akár 2990 forinttól** kiélvezhetik az augusztusi napsütés utolsó pillanatait, mielőtt a nyári ruhák hosszú hónapokra visszakerülnének a szekrény mélyére.

 

* A 20% kedvezmény a viteldíjakra vonatkozik, beleértve az adókat és a nem választható költségeket, de nem vonatkozik az adminisztrációs költségre. A promóció közép-európai idő szerint augusztus 15-én 0:00-tól 23:59-ig tart a megjelölt útvonalakra vonatkozóan. A kedvezmény kizárólag a wizzair.com oldalon vagy a WIZZ mobilalkalmazásban végzett foglalásokra vonatkozik.

** Egy útra, beleértve az adókat és a nem választható költségeket.

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.