2022.01.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyre „okosodnak” a Vodafone ügyfelei

3 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42827"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/vodafone-845.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="66" /></a></span>Az elmúlt 7 hétben már több mint ezerkétszáz darab kelt el a Vodafone 845-ösből, a piac legkedvezőbb árú, a Google mobil operációs rendszerével, az Androiddal felszerelt telefonjából. </p><p>

Az elmúlt 7 hétben már több mint ezerkétszáz darab kelt el a Vodafone 845-ösből, a piac legkedvezőbb árú, a Google mobil operációs rendszerével, az Androiddal felszerelt telefonjából.

Az elmúlt 7 hétben már több mint ezerkétszáz darab kelt el a Vodafone 845-ösből, a piac legkedvezőbb árú, a Google mobil operációs rendszerével, az Androiddal felszerelt telefonjából.

A Vodafone 845-ös minden korábbinál elérhetőbb áron kínálja felhasználói számára az okostelefonos felhasználók életét megkönnyítő és színesebbé tevő számos szolgáltatást. A Surf csomagban akár már 6990, míg feltöltőkártyás verzióban 30990 forintért megvásárolható érintőképernyős készülék a beépített Wi-Fi, illetve 3G/HSDPA kapcsolódási lehetőségnek köszönhetően villámgyors internetezést nyújt. Ezen kívül tartalmaz GPS-t is, így egy megfelelő programmal párosítva akár még navigációra is alkalmas lehet, ráadásul az internetről ingyenesen letölthető alkalmazások segítségével a felhasználók elképzelésének megfelelően testre szabható, egyedi funkciókkal felvértezhető.

„A Vodafone stratégiája, amelyben egyre nagyobb hangsúlyt fektet az okostelefonokra, egybevág a Gartner nemzetközi elemzőcég legfrissebb felmérésével. Eszerint az elmúlt egy évben másfélszer annyi okostelefon fogyott a világban, mint az azt megelőző esztendőben. Az operációs rendszerek közül a legdinamikusabb növekedést a Google operációs rendszere, az Android tudta felmutatni, amely közel megtízszerezte részesedését!" – mondta el dr. Beck György, a Vodafone elnök-vezérigazgatója.

Közismert tény, hogy az okostelefonok felhasználói sokat interneteznek, ezért jóval nagyobb mértékben használják ki a hálózatot, mint hagyományos készülékekkel rendelkező társaik. Mivel a szolgáltatások megfelelő minősége csak a legkiválóbb hálózatokon garantálható, ezért a Vodafone fejlesztési tevékenységének fókuszában évek óta ez a terület áll. Az itthon egyedülálló, Huawei-alapokon nyugvó rendszer kiváló minőségét külső források is megerősítik. A telekommunikációs szektor vezető mérnöki irodája, a német P3 Communications számos európai és a három itthoni mobilszolgáltató műszaki paramétereit mérő hálózat-összehasonlítást végzett, amelyből az derült ki, hogy a Vodafone Magyarország hálózata európai összehasonlításban is kiemelkedő. Az adatátvitel minőségét vizsgáló három kategóriában, így a webes böngészés letöltési-, a fájlátviteli feltöltési sebességben és a válaszidőben is a legjobbnak bizonyult itthon.

„Mára már kimondhatjuk, hogy nemcsak a szakma, hanem a nagyközönség is felismerte hálózatunk kiváló minőségét: az NMHH legfrissebb felmérése szerint az eddig bebetonozottnak tűnő piacon a Vodafone több mint tizenötezerrel növelte aktív mobilnetes előfizetői számát." – egészítette ki mondandóját dr. Beck György.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük