2022.01.25.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Egyszerűbb SAP-alkalmazástelepítés a SUSE Linux rendszereken

3 min read
 <span class="inline inline-left"><a href="/node/44327"><img class="image image-preview" src="/files/images/sles_for_sap_banner.preview.png" border="0" width="371" height="98" /></a></span> <p>A Novell bejelentette, hogy elérhető a <u><a href="http://www.novell.com/products/sles-for-sap.html">SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications</a></u>, a SUSE Linux Enterprise Server SAP rendszerekre optimalizált verziója. Az SAP és a Novell együttműködése keretében fejlesztett és letesztelt SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications az alkalmazástelepítések egyszerűsítéséhez, időtartamának és költségeinek csökkentéséhez nyújt segítséget a vállalatok számára. </p><p> 

 

A Novell bejelentette, hogy elérhető a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications, a SUSE Linux Enterprise Server SAP rendszerekre optimalizált verziója. Az SAP és a Novell együttműködése keretében fejlesztett és letesztelt SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications az alkalmazástelepítések egyszerűsítéséhez, időtartamának és költségeinek csökkentéséhez nyújt segítséget a vállalatok számára.

 

 

A Novell bejelentette, hogy elérhető a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications, a SUSE Linux Enterprise Server SAP rendszerekre optimalizált verziója. Az SAP és a Novell együttműködése keretében fejlesztett és letesztelt SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications az alkalmazástelepítések egyszerűsítéséhez, időtartamának és költségeinek csökkentéséhez nyújt segítséget a vállalatok számára.

 

A megoldás egy megbízható és biztonságos platformot jelent, amely leegyszerűsíti az SAP-alkalmazások – például az SAP NetWeaver Enterprise Search, az SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator, az SAP BusinessObjects Explorer, valamint az SAP új, memóriából futó platformjainak – fizikai és virtualizált környezetben való telepítését és kezelését.

„A a SUSE Linux Enterprise Server az SAP által már régóta ajánlott platform az SAP Business Suite, valamint a kis- és középvállalkozások számára készített SAP Business All-in-One megoldásokhoz, amelyekhez a Novellel közösen fejlesztette ki a mostantól elérhető ajánlatokat" – mondta George Mathew, az SAP üzleti intelligenciáért és a memóriában futó adatelemzési megoldásaiért felelős alelnöke és vezérigazgatója. „Az alkalmazástelepítések egyszerűsítésére és költségeinek csökkentésére törekvő ügyfeleink és partnereink a Novellel való szoros együttműködésünknek köszönhetően férhetnek hozzá a Linux operációs rendszer és az SAP-alkalmazások telepítésével kapcsolatos integrált, egypontos támogatásához" – tette hozzá George Mathew.

SAP-alapú alkalmazások használata SUSE Linux Enterprise Server rendszereken

  • Hosszú távú szervizcsomag-támogatás – A jelenleg is elérhető Priority Support for SAP támogatási csomag keretében egyetlen telefonhívással kérhető támogatás az operációs rendszerhez és az SAP-alkalmazásokhoz. A csomag most kiegészül egy hosszú távú szervizcsomag-támogatással, amely 6 hónapról 18 hónapra terjeszti ki a szervizcsomag frissítés lehetőségét, így biztosítva a folyamatos támogatási szolgáltatást.
  • Optimalizált szoftvercsomag a stabilitás fokozásához – A minősített és optimalizált szoftvercsomag számos kockázatot jelentő tényezőt kiküszöböl. A megoldás által támogatott informatikai szolgáltatások közé tartozik az SAP NetWeaver Enterprise Search, az SAP NetWeaver Business Warehouse Accelerator és az SAP BusinessObjects Explorer.
  • Elkülönített csatorna a frissítéshez – Dedikált frissítési csatorna biztosítja a jóváhagyott javítócsomagok és termékfejlesztési kiegészítők elérhetőségét a SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications megoldáshoz.
  • Egyszerű telepítés – A SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications egy intelligens varázslót biztosít az SAP-alkalmazások SUSE Linux Enterprise Server rendszerre történő telepítéséhez. Ezzel csökkennek a képzési követelmények, jelentősen felgyorsul a termelésben használható rendszerek üzembe állítása és megszűnnek a manuális telepítési és integrációs lépések.

A SUSE Linux Enterprise Server for SAP applications megoldásról bővebb információ a http://www.novell.com/products/sles-for-sap.html weboldalon érhető el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük