2023.december.11. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

EGYÜTT BULIZTAK A SZTÁROK MICKEY EGÉRREL

3 perc olvasás
  <span class="inline inline-left"><a href="/node/44293"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Fesus_Nelli_es_kislanya.thumbnail.jpg" border="0" alt="Fésűs Nelli és kislánya" title="Fésűs Nelli és kislánya" width="100" height="84" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong>Fésűs Nelli és kislánya</strong></span></span> <p><strong> </strong>Mickey egér, Donald kacsa és Goofy Magyarországra látogattak 2010. október 15.-én, hogy a hazai sztárokkal együtt ünnepeljék a „Neves Mickey-vel" című sorozat indulását. A híres Disney figurákkal a nagyközönség is találkozhat a hétvégén két bevásárlóközpontban.

  fésűs nelli és kislányaFésűs Nelli és kislánya

 Mickey egér, Donald kacsa és Goofy Magyarországra látogattak 2010. október 15.-én, hogy a hazai sztárokkal együtt ünnepeljék a „Neves Mickey-vel" című sorozat indulását. A híres Disney figurákkal a nagyközönség is találkozhat a hétvégén két bevásárlóközpontban.

  fésűs nelli és kislányaFésűs Nelli és kislánya

 Mickey egér, Donald kacsa és Goofy Magyarországra látogattak 2010. október 15.-én, hogy a hazai sztárokkal együtt ünnepeljék a „Neves Mickey-vel" című sorozat indulását. A híres Disney figurákkal a nagyközönség is találkozhat a hétvégén két bevásárlóközpontban.

Mickey, Donald kacsa és Goofy azért érkeztek Magyarországra, hogy megünnepeljék egy különleges animációs sorozat indulását: a „Nevess Mickey-vel" nem más, mint egy ritka válogatás a régi animációkból. Természetesen a gyerekek és a felnőttek már a digitálisan feldolgozott változatot nézhetik meg, olyan előadók zenéjével, mint Miley Cyrus, a Jonas Brothers és a Black Eyed Peas. A „Neves Mickey-vel"-t október 30-án 8:30-tól lehet megnézni a Disney Csatornán.

Az este sztárja egyértelműen Mickey egér volt: a hírességek és gyerekeik leginkább Mickey-vel szerettek volna találkozni.

„Luca és Csanád már lefotózkodtak Mickey egérrel, ezért nagy most a boldogság. Csani nagyon izgult egész este, hogy milyen lesz Mickey-vel találkozni és milyen Donald kacsa. De megmondom őszintén én is örülök, hogy láthatom a Disney sztárokat"– árulta el Nagy Tímea olimpiai párbajtőr vívó, aki kisfiával Csanáddal és egyik kislányával, Lucával érkezett a nagy eseményre.

Fésűs Nelly és kislánya Csenge rajonganak a Disney mesékért:

 „Imádjuk a régi klasszikus Disney meséket, Mickey-t és barátait pedig különösen. Nagy volt az öröm, amikor megtudtuk, hogy még közös képet is készíthetünk Mickey-vel és Donalddal" – mondta Fésűs Nellly színésznő, aki kislányával, Csengével jött el megnézni a híres Disney figurákat.

Nemcsak a sztárok, hanem a nagyközönség is találkozhat Mickey-ékkel: Október 16-án az Aréna Plázában, október 17-én a Camponában várja 11 és 18 óra között Mickey, Donald és Goofy a kicsiket és a nagyokat egyaránt. Mindkét rendezvényen lehetőségük lesz a gyerekeknek játszani, fotózkodni a Disney sztárokkal; valamint a látogatók kiszínezhetnek és hazavihetnek Daisy kacsás pólókat is. Ezenkívül Mickey-s fejtörők, Disney-s könyvek, léghoki asztal, Mickey pihenő zóna várják a gyerekeket, sőt minden órában értékes nyereményeket nyerhetnek a vállalkozó szelleműek. A rendezvényeken természetesen egy összeállítást is megnézhetnek az érdeklődők a „Nevess Mickey-vel" sorozatból. A belépés és a részvétel ingyenes.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.