2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Együttműködésben a rászoruló családékort – hazai termelőkkel

3 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/96763"><img class="image image-preview" src="/files/images/unnamed_41.preview.jpg" border="0" width="475" height="227" /></a></span>A <strong>NekedTerem és a Mikulásgyár</strong> összefogásában tartós élelmiszer csomagot ajándékozhat rászoruló családok számára. Az adományokat online formában vásárolhatja meg - így pár kattintással segíthet.

A NekedTerem és a Mikulásgyár összefogásában tartós élelmiszer csomagot ajándékozhat rászoruló családok számára. Az adományokat online formában vásárolhatja meg – így pár kattintással segíthet.

A NekedTerem és a Mikulásgyár összefogásában tartós élelmiszer csomagot ajándékozhat rászoruló családok számára. Az adományokat online formában vásárolhatja meg – így pár kattintással segíthet.

A Mikulásgyár immár évek óta vállalja, hogy a Karácsonyi időszakban összegyűjti a lakossági és céges felajánlásokat és azt célzottan juttatja el rászoruló családok számára. A tárgyi felajánlások mellett most a NekedTeremmel együttműködésben élelmiszer adományok eljuttatásában is bárki részt vehet pár kattintással is.

A kétféle doboz megvásárlásával – kis csomag: 2 kg burgonya, 1 kg alma, 1 kg hagyma, illetve nagy csomag: Házi füstölt kolbász – Stelcz család (1 szál), Étolaj – Olajütő Szociális Szövetkezet (1l), Bio búza finomliszt – Pásztói malom (1 kg), 8 tojásos házi cérnametélt – Vass család (25 dkg) – a hazai termelőket is támogatja! Részletek: http://www.mikulasgyar.nekedterem.hu

Ajándékozni önmagában is öröm, de ajándékozni úgy is lehet, hogy ne csak az ajándékozott kapjon belőle!

Az adományozás ezért jó választás:

  • Hazai alapanyagokból, hazai munkaerő által, kis üzemekben előállított terméket tartalmaz a csomag
  • Minőségi, egészséges és hasznos élelmiszereket kapnak a rászorulók
  • Valódi segítséget nyújt az ünnepi időszakban
  • A kezdeményezés szem elött tartja a méltányos kereskedelemet, a családi üzemek, gazdák rögtön megkapják a pénzüket azért, amit sok munkával előállítottak (nincs halasztott fizetés), mert így tisztességes
  • Pár kattintás és biztosan oda jut el az adomány, ahol szükség van rá – csupán ki kell választanod a csomagot a www.mikulasgyar.nekedterem.hu oldalon, ahol átutalással, bankkártyával fizethetsz, a többit pedig vállaljuk

Az együttműködés során a NekedTerem biztosítja a termelői alapanyagokat, és az infrastruktúrát, a Mikulásgyár és a Magyar Vöröskereszt pedig védjegy arra, hogy az adományok a lehető legjobb helyekre kerüljenek.

A társadalmi felelősségvállalás közös feladatunk – mutassuk meg, hogy apró befektetéssel is képesek vagyunk széleskörűen segíteni!

Mikulásgyár számára előremutató, pozitiv üzenete van a Nekedteremmel való együttműködésnek, mert

  • Támogatják a hazai termelőket
  • Interneten is tud a lakosság segítséget nyújtani
  • Nem csak játékot, hanem élelmiszer adományt is el tud juttatni a rászorulóknak

2014 Adventi időszakában két hátrányos helyzetű gyermekeket segítő alapítvány számára szerveztünk élelmiszer adománygyűjtést nagy sikerrel. Több, mint 250 vásárlónk támogatta az Igazgyöngy Alapítványon és a  CFCF Alapítványon keresztül a rászoruló családokat.

A NekedTerem alapítása óta olyan termelőket, őstermelőket, kisgazdaságokat választ ki együttműködés céljából, akik minőségi hazai termékeket állítanak elő gondosan odafigyelve.

Fontosnak tartjuk, hogy az áru friss, tápanyagban gazdag legyen és, hogy a vásárló tudja, hogy ki termelte vagy készítette azt, amit megeszik. Célja, hogy az ökológiai lábnyomot a lehető legalacsonyabb szinten tartsa.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.