2022.június.27. hétfő.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Együttműködik a Xerox és a Cirque du Soleil

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/52251"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/images4_2.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="73" /></a></span>A Xerox mostantól a Cirque du Soleil amerikai, kanadai és európai Big Top, illetve Arena Touring előadásaival kapcsolatos <a href="http://www.office.xerox.com/">irodai berendezések</a>, <a href="http://www.xerox.com/innovation/smart-document-technologies/huhu.html">dokumentumkezelési</a> eljárások és <a href="http://www.consulting.xerox.com/">szolgáltatások</a> kizárólagos szállítója.

images4 2.thumbnailA Xerox mostantól a Cirque du Soleil amerikai, kanadai és európai Big Top, illetve Arena Touring előadásaival kapcsolatos irodai berendezések, dokumentumkezelési eljárások és szolgáltatások kizárólagos szállítója.

images4 2.thumbnailA Xerox mostantól a Cirque du Soleil amerikai, kanadai és európai Big Top, illetve Arena Touring előadásaival kapcsolatos irodai berendezések, dokumentumkezelési eljárások és szolgáltatások kizárólagos szállítója.

A rugalmasság, a kreativitás és az innovációk keresése három közös pont a Xerox vállalat és új partnere, a Cirque du Soleil® tevékenységében.

„A Cirque du Soleil előadói híresek lélegzetelállító mutatványaikról és emberfeletti teljesítőképességükről. A Xerox megoldásai pedig mostantól segítik a mögöttük álló vállalkozás üzleti háttértevékenységét." – hangsúlyozta Christa Carone, a Xerox vállalat marketing igazgatója. 

A Xerox és a Cirque du Soleil munkatársai együtt dolgoznak a cirkusz központjában, helyi irodáiban és turnéján, hogy egyszerűbbé tegyék az üzleti folyamatok – és a dokumentumok kezelését. A menedzselt nyomtatási szolgáltatásokon túl a Xerox segíteni fog az előadások egyedi cross-media kampányainak kidolgozásában is, amelyekkel tovább növelhetőek a jegyeladások.

A Xerox vállalattal való üzleti együttműködésünk épít a két márka erősségeire és globális jelenlétére is, miközben mindkét fél tanulhat a másik innovatív megoldásaiból" – jelentette ki Mario D'Amico, a Cirque du Soleil marketingvezetője. 

A Xerox rendezi majd a „Real Business Live!" konferenciát és további kiemelt jótékonysági eseményeket, amelyeken igyekszik minél inkább bevonni, szórakoztatni és képezni a meglévő, illetve leendő ügyfeleit.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.