2022.05.24.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Éld át te is az X erejét — avagy film és memóriagyártó közösen kampányol

3 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/80202"><img class="image image-preview" src="/files/images/HyperX_X-Men_kampany.preview.jpg" border="0" width="456" height="141" /></a></span>A <a href="http://www.kingston.com/en/hyperx">HyperX</a><sup>®</sup>,<sup> </sup>a <a href="http://www.kingston.com/en/">Kingston Technology Company, Inc.</a>, partneri együttműködés keretében támogatja a 20<sup>th</sup> Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását.

A HyperX®, a Kingston Technology Company, Inc., partneri együttműködés keretében támogatja a 20th Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását.

A HyperX®, a Kingston Technology Company, Inc., partneri együttműködés keretében támogatja a 20th Century Fox által forgalmazott X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film EMEA régióbeli bemutatását.

A HyperX hősnői tehát úgy döntöttek, csatlakoznak az X-Men hőseihez az emberiség jövőjéért folytatott harcukban. Az izgalmas együttműködés keretében a HyperX exkluzív versenyt hirdetett meg Facebook-oldalán, melynek során a márka és a film rajongói egyedi relikviákat nyerhetnek. A nyeremények sorát egy egyedi Magneto-sisak, nagy teljesítményű memóriamodulok, SSD- és USB-meghajtók, valamint egy vadonatúj headset is gazdagítja, így a rajongók minden szükséges eszközzel felvértezhetik magukat a virtuális csaták során a győzelem kivívásához. Ezen felül egy szerencsés nyertes egy New York-i kalandozás során is megismerkedhet „az X erejével".

Csatlakozz te is a Facebook-oldalon meghirdetett versenyhez!

 

A játék mellett a HyperX számos promóciót indított kiemelt partnereivel az EMEA régióban az X-Men filmhez kapcsolódó kampánya során, melyben a 240 GB-os és 480 GB-os HyperX 3K SSD-meghajtó, a nagy teljesítményű HyperX Beast memóriamodul, a 64-256 GB-os DataTraveler HyperX 3.0 USB-meghajtó, valamint az 512 GB-os és 1 TB-os DataTraveler Predator termékekre összpontosít.

 

„A HyperX munkatársai számára nemcsak a csúcsteljesítményű informatikai eszközök és játékok testesítik meg a szenvedélyt, hanem egyúttal megszállott képregény- és filmrajongók is. Az X-Men: Az eljövendő múlt napjai című film népszerűsítésében a HyperX színre lépése a márkánk és az X-Men rajongói számára is kihagyhatatlan előnyökkel jár" – árulta el Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

 

A HyperX a Kingston Technology nagy teljesítményű DDR3 memóriákat, SSD-meghajtókat, USB-meghajtókat és fejhallgatókat gyártó divíziója. A játékosok, tuningolók és számítógép megszállottak számára készült HyperX termékeket a kiváló minőség, a teljesítmény és az innováció jellemzi világszerte. A HyperX emellett az eSportok elkötelezett támogatója is: több mint 20 csapatot szponzorál világszerte, valamint az Intel Extreme Masters főtámogatója. A HyperX-szel számos gamer eseményen találkozhatnak a felhasználók, többek között a Brasil Game Show, a China Joy, a DreamHack, a gamescom és a PAX rendezvényeken.

 

HyperX weboldala

Facebook: http://www.facebook.com/hyperxcommunity

Twitter: http://twitter.com/kingstontech

YouTube: http://www.youtube.com/kingstonhyperx

LinkedIn: http://www.linkedin.com/company/164609?trk=tyah

Google+: https://plus.google.com/u/0/+kingston/posts

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.