2023.február.07. kedd.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindult a Blikk iWiW alkalmazása – Blikk Hírbehozó

3 perc olvasás
  <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/42658"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/Image1_249.thumbnail.jpg" border="0" width="100" height="73" /></a></span>A Blikk saját iWiW alkalmazást fejlesztett ki, melynek segítségével egy általunk kiválasztott cikkben hozhatjuk hírbe iWiW ismerőseinket a blikk.hu oldalon. Minden történet fiktív és szórakoztató.</p><p>

 

image1 249.thumbnailA Blikk saját iWiW alkalmazást fejlesztett ki, melynek segítségével egy általunk kiválasztott cikkben hozhatjuk hírbe iWiW ismerőseinket a blikk.hu oldalon. Minden történet fiktív és szórakoztató.

 

image1 249.thumbnailA Blikk saját iWiW alkalmazást fejlesztett ki, melynek segítségével egy általunk kiválasztott cikkben hozhatjuk hírbe iWiW ismerőseinket a blikk.hu oldalon. Minden történet fiktív és szórakoztató.

2010. augusztus közepétől elindult a Blikk iWiW alkalmazása a Blikk Hírbehozó.

A Blikk Hírbehozó célja a szórakoztatás, szórakoztató formában ismerteti meg a felhasználókkal a blikk.hu-t.

Az alkalmazás segítségével egy kiválasztott barátunkat hozhatjuk hírbe egy általunk kiválasztott történettel, cikkel, amelyet megoszthatunk ismerőseinkkel, a cikk így a blikk.hu felületén lesz olvasható, miután a hírbehozott engedélyezte. 

A felhasználók tehát fiktív álhírekkel ugrathatják ismerőseiket, és mindvégig egyértelmű marad, hogy vicces, nem valós történetekről van szó.

Több verzió, cikk közül lehet választani, így van köztük vicces, botrányos és hihető történet egyaránt. A felhasználó, mintegy a blikk.hu újságírójaként kiválaszthatja, hogy melyik történettel akarja hírbe hozni az ismerősét és a fotót is, melyet a rendszer a feltöltött képek közül emel be.

A „hírbehozás tényéről" értesítheti többi ismerősét, a cikk azonban csak akkor lesz látható a blikk.hu oldalon, ha a „hírbehozott" azt engedélyezi.

Amennyiben mi hoztunk létre egy cikket, vagy egy ismerősünk jóváhagyta, hogy elolvashassuk a róla készült cikket, elolvashatjuk a Hírek ismerőseimről rovatban a kezdőoldalon. Itt láthatjuk a cikk címsorát és első pár sorát.

A Blikk Hírbehozó az iWiW alkalmazások közül vehető fel, a felhasználó, ha felvette az alkalmazást, az a profil oldalán is megjelenik. Ekkor ha valaki megnézi a profilját, egy klikkeléssel rögtön hírbe is tudja hozni.

A Blikk Hírbehozó elérhetősége: http://iwiw.hu/app/1748587891

Több, mint négymillió magyar használja rendszeresen az iWiW-et, azaz lényegében az összes internetező – de hosszú időn át csak fotóalbumnak és telefonkönyvnek. Az iWiW megnyitotta kapuit a fejlesztők előtt, hogy bármilyen külső alkalmazást fejleszthessenek, amit a tagok használhatnak, és amelyekre ismerőseik figyelmét is felhívhatják. Egy jó ötlettel egy márkához is lehet olyan alkalmazást kötni, amelyet az iWiW-felhasználók szívesen használnak majd, mert hasznosnak vagy szórakoztatónak találják, miközben önként kapcsolatba kerülnek a márkával és annak üzenetével. Ez az appvertising.

Ennek szellemében indult el a Blikk iWiW alkalmazása a Blikk Hírbehozó.

Az alkalmazást a Soop fejlesztette. (http://soop.hu/)

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.