2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elindult a nevezés az Euro Effies-re

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false </xml><![endif]--><!--[if gte mso 9]><xml> </xml><![endif]--><!--[if gte mso 10]> <style> /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normál táblázat"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin:0cm; mso-para-margin-bottom:.0001pt; mso-pagination:widow-orphan; font-size:10.0pt; font-family:"Times New Roman"; mso-ansi-language:#0400; mso-fareast-language:#0400; mso-bidi-language:#0400;} </style> <![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/57321"><img class="image image-thumbnail" src="/files/images/eueff.thumbnail.jpeg" border="0" width="100" height="94" /></a></span>2012. január 11-től lehet jelentkezni a 2012-es Euro Effies-re, az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (EACA) reklámhatékonysági versenyére, amelyen egy új kategória is debütál. A pályázatokat április 27-én délután háromig várják a szervezők.</p>

2012. január 11-től lehet jelentkezni a 2012-es Euro Effies-re, az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (EACA) reklámhatékonysági versenyére, amelyen egy új kategória is debütál. A pályázatokat április 27-én délután háromig várják a szervezők.

2012. január 11-től lehet jelentkezni a 2012-es Euro Effies-re, az Európai Kommunikációs Ügynökségek Szövetségének (EACA) reklámhatékonysági versenyére, amelyen egy új kategória is debütál. A pályázatokat április 27-én délután háromig várják a szervezők.

Elrajtolt a nevezés a 2012-es Euro Effies-re, amire a megszokott feltételekkel lehet nevezni, vagyis: olyan kreatív kampányokkal, amelyek a 2011-es évben legalább két európai országban futottak. A nevezés minden ügynökség számára nyitott, akár tagjai az EACA-nak, akár nem.

 Az idei évben eggyel több kategóriában versenyeznek a kampányok, hiszen az eddig is meglévő Egészség és szabadidő mellett idén már a Gyógyszerészeti kategóriában is lehet nevezni. Előbbibe a vény nélkül, utóbbiba a csak receptre kapható gyógyszerekkel, gyógyhatású készítményekkel kapcsolatos kampányokkal jelentkezhetnek az ügynökségek.

 Az elbírálás két körben történik majd, az első fordulóban szigorúan a hatékonyságra koncentrálnak, míg a shortlistre jutó kampányok esetében, a második fordulóban a hatékonyság mellett 20 százalékban a kreativitás is szempont lesz.

 A győztesek kihirdetése, és a díjátadó ceremónia szeptember 19-én lesz Brüsszelben, ezzel zárul majd az idei Euro Effies. A leghatékonyabb kampányok és a győztes ügynökségek listája szeptember 20-tól a verseny honlapján, a www.euro-effie.com oldalon is megtekinthető lesz.

A verseny hivatalos hazai képviselője a Magyarországi Kommunikációs Ügynökségek Szövetsége, a MAKSZ.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.