2024.március.04. hétfő.

EUROASTRA – az Internet Magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elkelt a 30 milliomodik PlayStation®3

2 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/67307"><img class="image image-preview" src="/files/images/index_39.jpg" border="0" width="208" height="242" /></a></span><em>A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy 2012. december 17-én a PAL televíziós rendszert használó országokban értékesített PlayStation</em>®<em>3-as készülékek száma<sup>1</sup> elérte a 30 millió darabot.</em></p> <p><em> </em>

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy 2012. december 17-én a PAL televíziós rendszert használó országokban értékesített PlayStation®3-as készülékek száma1 elérte a 30 millió darabot.

 

A Sony Computer Entertainment Europe bejelentette, hogy 2012. december 17-én a PAL televíziós rendszert használó országokban értékesített PlayStation®3-as készülékek száma1 elérte a 30 millió darabot.

 

A 2007-ben bemutatott játékkonzol az elmúlt öt évben egyre több családban a szórakozás állandó elemévé vált, részben az olyan, immár klasszikus családi játékok miatt, mint a LittleBigPlanetTM, a Gran TurismoTM vagy az újonnan bemutatott WonderbookTM: Book of Spells, részben pedig az eszközön elérhető, folyamatosan bővülő szolgáltatásoknak köszönhetően.

 

Ez az eredmény egy olyan mérföldkő számunkra, amely bizonyítja, hogy a PlayStation3 népszerűsége már régen túlmutat a megszállott videojátékosok körén, és képes az otthoni kikapcsolódás szerves részévé válni" – jegyezte meg a bejelentés kapcsán Sándor Csaba, a magyarországi PlayStation üzletág vezetője, aki hozzátette, hogy széles körű használhatósága miatt a játékkonzol ma már nem számít luxuscikknek.

 

A PlayStation család a bemutatása óta valódi szórakoztatóközponttá bővült. Fejlesztései közé tartozik az ingyenesen elérhető PlayStation®Network szolgáltatás, amelyen keresztül számos mozifilm, tévésorozat és zene tölthető le, a PlayStation®Plus előfizetés, ahol ingyenes és kedvezményes árú játékokhoz juthatnak a felhasználók, a mozgás és hangérzékelővel felszerelt PlayStation® Eye kamera, a játékot még élvezetesebbé tévő PlayStation®Move kontroller, vagy az újonnan bemutatott eszköz, a kiterjesztett valóság technológiát (augmented reality) használó valódi könyv, a WonderbookTM.

 

2012 szeptemberében PlayStation®3 külsőleg és belsőleg is megújult, egy hónapra rá pedig megjelent a felfrissített PlayStation®Store is, amellyel még egyszerűbben lehet böngészni a több ezer digitális tartalom között.

 

1*  A Sony Computer Entertainment Europe áltat kiszámított adat (fogyasztóknak értékesített készülékek darabszáma)

EZ IS ÉRDEKELHETI

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

1973-2023 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.