2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Elképesztő Star Wars relikviák a magyar hálón

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/97168"><img class="image image-preview" src="/files/images/Star.preview.jpg" border="0" width="484" height="452" /></a></span>Közeleg a legújabb Csillagok háborúja, kétségkívül Star Wars lázban ég az egész világ, hazánk legnagyobb apróhirdetési portálját pedig elárasztották a relikviák. <p> 

Közeleg a legújabb Csillagok háborúja, kétségkívül Star Wars lázban ég az egész világ, hazánk legnagyobb apróhirdetési portálját pedig elárasztották a relikviák.

 

Közeleg a legújabb Csillagok háborúja, kétségkívül Star Wars lázban ég az egész világ, hazánk legnagyobb apróhirdetési portálját pedig elárasztották a relikviák.

 

A szerepkártyák, könyvek, játékok mellet ma már vásárolni lehet életnagyságú Darth Vader szobrot is, vagy önállóan beszélő, szuszogó maszkokat, hovatovább sütemény formázó szettet. Elképesztő milyen választék áll a rajongók és fanatikus gyűjtők rendelkezésére!

 

Azt gondolnánk, minden piaci rést betömtek már a karakterek ihlette cuccok, legyen szó szórakoztatásról, divatról, dekorációról, használati tárgyakról.

Nézzük a – kétség kívül – legmeghökkentőbb hirdetéseket a Jófogás.hu-n!

 

Az őrült műgyűjtők már vásárolhatnak akciósan, négy millió forint helyett 2,6 millió forintért „teljes egészében kézzel készült" Darth Vader szobrot, vagy meglephetik innovatív nagymamájukat karácsonyra egy karakterek arcait mutató süti formázóval, hogy az erő a konyhában is a családtagokkal legyen. Ki ne szeretne ugyebár az ünnepek alatt beleharapni egy jó Joda vagy Csubakka fejformájú sütibe? Vagy megpihenni egy impozáns, „meglepően igényes" kivitelezésű Star Wars rohamosztagos karosszékben?

 

Az egyik leghasznosabb termék az oldalon egyértelműen az elektronikus, beszélő Darth Maul maszk lehet, amelynek működését szintén az internetet segítségül hívva megismerhetjük. https://www.youtube.com/watch?v=Na9lUCmnhH0

Az oldalt böngészve rájöhetünk, a vezetékes telefon sem ment ki a divatból, de még a világítós pólóknak is van létjogosultsága.

 

Az őrületet látván a Jófogás.hu kollégái elindítottak egy kampányt, ahol keresik az ország legkülönlegesebb Star Wars kincsét.

http://docs.jofogas.hu/starwars

 

A játék 2015. december 15-ig tart, és már 400 termék van versenyben!

 

http://www.jofogas.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.