2022.05.23.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Magas vagy lapos, merész vagy szolid?

2 min read
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--> <p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97166"><img class="image image-preview" src="/files/images/cipőV.preview.jpg" border="0" width="485" height="322" /></a></span>Különleges öltözékekkel készül az ünnepekre, de még nem választott lábbelit? Vágó Réka cipőivel az év utolsó napjaiban is stílusos lehet. Dögös lábbelik ünnepi pillanatokra!</p> <p> 

Különleges öltözékekkel készül az ünnepekre, de még nem választott lábbelit? Vágó Réka cipőivel az év utolsó napjaiban is stílusos lehet. Dögös lábbelik ünnepi pillanatokra!

 

Különleges öltözékekkel készül az ünnepekre, de még nem választott lábbelit? Vágó Réka cipőivel az év utolsó napjaiban is stílusos lehet. Dögös lábbelik ünnepi pillanatokra!

 

Az év végi hajtásban is ügyelnie kell a tökéletes megjelenésre, de a hidegebb napokon nem tudja, milyen cipőkkel lehet teljes a szettje? Vágó Réka nem csupán megálmodta őket, de szakértelmével pontosan tudja, hogy miben érezheti magát legkomfortosabban egy-egy jeles eseményen. Legyen szó eleganciáról, romantikázásról vagy éppen laza baráti kikapcsolódásról, ha megfogadja az alábbi tanácsokat, biztosan nem lőhet mellé.

 

Ha ünnepi vacsorára megy a szülőkhöz…

„Egy kötetlen családi vacsorára, ahol finom ételek mellett a legjobb sztorikon nevettek, olyan cipőt ajánlok, ami stílusos, különleges anyagból készült, de nem tolakszik előtérbe, és meghagyja a természetességedet. A bebújós Loafer modell ideális választás, mert ha kell elegáns, ha kell kényelmes, de sosem uralkodik feletted."

 

Ha barátokkal forralt borozik a belvárosban…

„A Sandra névre keresztelt divatos csizma városi "túrákra" is kiválóan alkalmas. Csúszásmentes gumitalpa és fazonja miatt forraltborozós utcai programokon is hű társad lehet, miközben nem kell lemondanod a vagány stílusról és nőies fazonról."

 

Ha romantikus randira készül a párjával…

„A téli randevúkon továbbra is a Cassandra tűsarkú bokacsizma a legjobb választás: zárt, mégis egyesíti magában a tűsarkú cipők nőiességét. Ebben még egy rövid, meghitt andalgás is belefér a téli hidegben".

 

Ha ünnepi céges partira hivatalos…

„Hát ez igazán munkahelytől függ, de a klasszikus Eve pumps magassarkúval biztos nem lehet félrenyúlni. Csak a színét kell jól megválasztani: céges partira inkább kicsit visszafogottabb, vörösbor színt vagy pitont választanék, ami nadrágos szetthez is tökéletesen passzol, mivel a tűsarok domináns. Ha a laposabb fazont kedveled, akkor az Audrey Hepburn érzést erősítve, a fekete lakk Balerinát ajánlom."

 

http://www.vagoreka.hu

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.