Az UniCredit Leasing Csoport 2008-ban 9,4 milliárd Euró értékben megkötött 138.000 darab új szerződésállományával ismét Európa vezető lízinghálózata lett. A kontinensen átívelő pozíciójának és széles nemzetközi hálózatának köszönhetően a csoport igen erős, 17 európai országban van jelen több mint 2900  munkatárssal.

 

Az UniCredit Leasing Csoport 2008-ban 9,4 milliárd Euró értékben megkötött 138.000 darab új szerződésállományával ismét Európa vezető lízinghálózata lett. A kontinensen átívelő pozíciójának és széles nemzetközi hálózatának köszönhetően a csoport igen erős, 17 európai országban van jelen több mint 2900  munkatárssal.

A Csoport magyarországi tagjaként, az UniCredit Leasing Hungary kínálatában a finanszírozási szektorban található valamennyi lízingkonstrukció megtalálható. A lízing mellett már több éve egyedi kialakítású, az Európai Unió és az államilag támogatott beruházásokhoz illeszkedő eszköz alapú kölcsönt is nyújt.

Az elmúlt hónapokban az Európai Beruházási Bankkal (EIB) megkötött hitelszerződés keretei és a tulajdonosok által nyújtott refinanszírozási háttér alapján változatlanul zökkenőmentesen biztosítja ügyfelei számára a szükséges forrásokat. A refinanszírozási hitelszerződés által a kis- és középválallkozások beruházásfejlesztéséhez, versenyképességének megőrzéséhez és az EU elvárásokhoz történő felzárkózásának támogatásához nyújt kiemelt támogatást. A társaság rugalmas kondíciókat kínál új termelőeszközök, energiagazdálkodáshoz és környezetvédelemhez szorosan kapcsolódó gépek és berendezések valamint orvosi eszközök finanszírozásához is.

A legújabb piacelemzések alapján nem hagyható figyelmen kívül a számítástechnikai beruházások iránt érdeklődő vállalkozások száma sem, akik az elmúlt időszakban a banki hitelekkel szemben mindinkább a rugalmas lízingkonstrukciókat részesítik előnyben. Ez egyben azt is jelenti, hogy gyors léptekben átrendeződhet az informatikai piac finanszírozási szerkezete, így társaságunk élenjáróként a kereskedői szegmens rugalmas és hatékony ügyfélkiszolgálásához nyújt biztonságos feltételrendszert.

Az egyik kiemelt partnerünk a Cisco Magyarország Kft, amellyel a több éve tartó együttműködés során már számos nagyvolumenű informatikai beruházást valósítottunk meg. Az eddigi tapasztalatok alapján az IT-fejlesztésben gondolkodó kis- és középvállalkozások részére – a jelenlegi piaci kondícióknál jelentősen alacsonyabb kamatozással – egy gyors és rugalmas hitelfeltételekkel igénybevehető informatikai lízingfinanszírozási formát dolgoztunk ki.

 "A kis és középvállalkozások számára a legnagyobb probléma nem a technológia elérhetősége, hanem a forráshiány. Megfelelő finanszírozással a szűkös költségvetési kérdések megoldódnak, így a cégek végre tudják hajtani a fejlettebb technológiához szükséges beruházásokat, amely hatékonyság növelő és költségcsökkentő" – mondta György László, a Cisco Magyarország ügyvezető igazgatója. A Cisco Capital és az UniCredit Leasing által nyújtott finanszírozási megoldás a kis- és közepvállalkozások számára könnyebben elérhetővé teszi a legmodernebb Cisco információs és kommunikációs technológiákat, mellyel felvértezve a cégek nagyobb versenyelőnyre tehetnek szert. Ez a mai viszontagságos időben különösen fontos."

http://www.unicreditleasing.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük