2022.július.05. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Ép testben, ép lélek! – ez az idei GLAMOUR Women of the Year legsármosabb férfi jelöltjeinek mottója

3 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/88604"><img class="image image-preview" src="/files/images/sármG.preview.jpg" border="0" width="469" height="428" /></a></span>Pál Dénes, Istenes Bence és Lakatos Levente ugyan az élet más-más területein sikeresek, mégis, mindhármuk számára fontos, hogy testileg is csúcsformában legyenek. Hazánk jóképű sztárjai sportról, étrendről és az egészséges életmódról meséltek. <p> 

sármg.previewPál Dénes, Istenes Bence és Lakatos Levente ugyan az élet más-más területein sikeresek, mégis, mindhármuk számára fontos, hogy testileg is csúcsformában legyenek. Hazánk jóképű sztárjai sportról, étrendről és az egészséges életmódról meséltek.

 

sármg.previewPál Dénes, Istenes Bence és Lakatos Levente ugyan az élet más-más területein sikeresek, mégis, mindhármuk számára fontos, hogy testileg is csúcsformában legyenek. Hazánk jóképű sztárjai sportról, étrendről és az egészséges életmódról meséltek.

 

A magyar nőknek nincs párja a világon, ám hazánk fiaira is méltán büszkék lehetünk, elég csak végignézni a 2015-ös GLAMOUR Women of the Year legsármosabb férfi kategóriájának jelöltjeit. A magazin minden évben az erősebbik nemnek szenteli a hatodik kategóriát, ahol idén is meglehetősen szoros a mezőny: a Való Világ házigazdája, Istenes Bence mellett Pál Dénes és Lakatos Levente is ringbe száll a megtisztelő címért március 19-én. A jelöltek mottója: ép testben, ép lélek!

 

Istenes Bence az extrémsportok szerelmese, és fontos számára, hogy ebben a hobbiban párja is osztozzon. „Ugyan nincs nőideálom, de azt nagyon fontosnak tartom, hogy a páromnak legyen kisugárzása, esze, humora. Legyen vagány, tudjak vele jókat beszélgetni, nevetni, és nem utolsó sorban: szeressen velem sportolni" – kezdte Bence, aki boldog párkapcsolatban él Csobot Adéllal. „Imádok sportolni! Kiskorom óta focizok, gyakran röplabdázom, squash-olok és biciklizek is. Nyáron a vízi sportoknak hódolok, főleg weakboardozom, de már szörfözni is tudok. Télen sokat snowboardozom, az edzőterembe pedig évszaktól függően rendszeresen eljárok. Az étkezéssel viszont gondban vagyok, mert imádok enni, de közben próbálok odafigyelni. Sokkal egészségesebben táplálkozom, mint mondjuk egy éve, de a munkám miatt nehéz betartani az étkezési szabályokat, mert nekem az esti élő adásra kell csúcsformában lenne" – folytatta Bence.

 

Lakatos Levente tavaly Aranykönyv díjat nyert, most pedig újabb elismeréssel gazdagodhat.  A fiatal író fotóit nézegetve sokan nem gondolnák, hogy egykor súlyproblémákkal küzdött. „Nem mások miatt edzem, hanem azért, hogy jól érezzem magam a bőrömben. Kövér gyerekként nőttem fel, gyakorlatilag mindig gúnyolódtak rajtam, ezek a negatív élmények pedig a mai napig hatással vannak rám" – emlékezett vissza Levente, aki diétáját igyekszik időről időre izgalmasabbá tenni. „Most például gyümölcsös balzsamecettel sütöm a csirkemellet, ami isteni!" – tette hozzá Levente, aki jelenleg ötödik regényén dolgozik.

 

Pál Dénes izmok helyett főként egészségre pályázik: „Hetente többször járok a személyi edzőmhöz, Demtsa Andráshoz, akinek a segítségével sokat fejlődtem. Nem az a célom, hogy nagyon izmos legyek, inkább az egészséges, sportos testalkatra gyúrok" – mondta a The Voice és a Sztárban sztár aranyérmese, aki az étkezésre is odafigyel, és ha a helyzet úgy kívánja, akkor még a tűzhely mögött is megállja a helyét: „Sok salátát, fehér húst, rizst eszem, igyekszem odafigyelni arra is, hogy elég gyümölcsöt, vitamint fogyasszak. Bár otthon jellemzően nem én főnöm, de nem halok éhen akkor sem, ha nekem kell főznöm".

 

Istenes Bencére, Pál Dénesre, Lakatos Leventére valamint a legsármosabb férfi kategória további jelöltjeire március 2-ig lehet szavazni az alábbi oldalon.

 

http://www.glamouronline.hu/womenoftheyear

 

Lűantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.