2022.október.02. vasárnap.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Erste jelzáloghitelek mikro- és kisvállalatoknak

3 perc olvasás
<p><span class="inline left"><a href="/node/10553"><img class="image thumbnail" src="/files/images/erste.thumbnail.gif" border="0" alt="www.erstebank.hu" title="www.erstebank.hu" width="100" height="47" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.erstebank.hu/">www.erstebank.hu</a> </strong></span></span>Új, szabadfelhasználású és ingatlanvásárlási jelzáloghiteleket vezetett be az Erste Bank Hungary Nyrt. mikro- és kisvállalkozások részére. Az Erste Vállalkozói Jelzáloghitelek közös vonása, hogy az akár 100 milliós hitelösszeg négy devizában is felvehető (forint, svájci frank, euró, dollár), éven belüli vagy 1-15 év közötti futamidőre. </p><p>

www.erstebank.huwww.erstebank.hu Új, szabadfelhasználású és ingatlanvásárlási jelzáloghiteleket vezetett be az Erste Bank Hungary Nyrt. mikro- és kisvállalkozások részére. Az Erste Vállalkozói Jelzáloghitelek közös vonása, hogy az akár 100 milliós hitelösszeg négy devizában is felvehető (forint, svájci frank, euró, dollár), éven belüli vagy 1-15 év közötti futamidőre.

www.erstebank.huwww.erstebank.hu Új, szabadfelhasználású és ingatlanvásárlási jelzáloghiteleket vezetett be az Erste Bank Hungary Nyrt. mikro- és kisvállalkozások részére. Az Erste Vállalkozói Jelzáloghitelek közös vonása, hogy az akár 100 milliós hitelösszeg négy devizában is felvehető (forint, svájci frank, euró, dollár), éven belüli vagy 1-15 év közötti futamidőre.

 

A szolgáltatást az Erste Bank az 500 millió forint alatti éves nettó árbevételű gazdasági társaságok, egyéni vállalkozások, valamint társadalmi szervezetek részére nyújtja, a hitelbírálat és a szerződéskötés díja 2008. június 30-ig 0 forint.     

Biczó Anikó, a pénzintézet kis- és középvállalati üzletágvezetője elmondta: az Erste Bank stratégiájában kiemelt helyen szerepelnek a kis- és közepes vállalatok, a bank piaci részesedése ezen szegmensben meghaladja a 20 százalékot. Az új hiteleket most kifejezetten a mikro- és kisvállalatok igényeire szabták. A bank új jelzáloghitelei gyors és egyszerű megoldás jelentenek a forráshiánnyal szembenéző mikro- és kisvállalatoknak, hiszen az ingatlanfedezetnek köszönhetően a vállalkozások pénzügyi helyzete és múltja kevésbé fontos az elbírálásnál, üzleti tervet sem kell bemutatniuk. Az új hiteleket akár induló- és támogatott hitelre nem jogosult vállalkozások is igényelhetik.

Sztanó Imre, az Erste Bank lakossági és mikrovállalati üzletágért felelős igazgatósági tagja kiemelte: az Erste Vállalkozói Jelzáloghitelek összegét elsősorban az ingatlan értéke határozza meg, de a fedezettől függően akár 100 millió forint is lehet. A hitelt négy devizanemben (forint, svájci frank, euró, dollár) lehet igényelni úgy, hogy nem szükséges a hitel devizanemében vezetett számlával rendelkeznie az igénylőnek. A hitelek egyaránt igényelhetők éven belüli és éven túli futamidőre. Éven belüli hitel esetén 6-12 hónap, éven túli hitelek esetében pedig 1 és 15 év között változhat a futamidő. A tőkefizetés mindkét esetben havonta vagy negyedévente történik, a kamatot pedig havonta kell fizetni (a kamat havonta változik). Éven túli futamidő esetén 6 hónapig lehetőség van csak a kamat és a kezelési költség fizetésére, tőketörlesztés nélkül.

A jelzálog alapú ingatlanvásárlási hitel esetében a hitel elsődleges fedezetét a megvásárolandó ingatlan képezi, de kiegészítő fedezettel akár az egész vételár is megfinanszírozható, ebben az esetben önerő sem szükséges. A szabadfelhasználású jelzáloghitelekkel bármilyen, a vállalkozás fejlődését szolgáló cél megvalósítható, de akár más banktól felvett hitel kiváltására is alkalmas. Fedezetként az ingatlanok széles köre elfogadható, amit nem csupán a vállalkozás, hanem magánszemély, vagy egy másik vállalkozás is felajánlhat.

About Post Author

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.