2009. Június 10-től minden szerdán 21h-kor a Duna Televízióban (ismétlés: szerdán este 11h-kor és csütörtökön reggel 8h-kor).

 

2009. Június 10-től minden szerdán 21h-kor a Duna Televízióban (ismétlés: szerdán este 11h-kor és csütörtökön reggel 8h-kor).

Az Est Média Group (EMG) és a Duna Televízió új programajánló műsora, az Est Neked, június 10-től hétről hétre mutatja be a hazai és a környező országok magyarlakta településeinek legjobb programjait. Az elsősorban a 18-39 éves korosztályt célzó műsor az ország legnagyobb programmagazinja, a Pesti Est és az Est Lapok segítségével válogat az adást követő hétre eső programok közül.

A műsor házigazdái Roni (Frankó Veronika – radiocafé 98.6, korábban webcsatorna.hu), Sanyi (Nagy Sándor – radiocafé 98.6, korábban Music Television, Viva) és Sorel (Kembe Sorel – radiocafé 98.6, Duna TV) kalauzolják majd a nézőket Magyarország és a környező országok legjobb, legérdekesebb programhelyszínei között.

A műsortól a Duna Televízió azt várja, hogy egy olyan fiatal réteget köt hétről hétre a képernyő elé, akik eddig alig vagy soha nem választották a közszolgálati adót esti kikapcsoldásként. Az Est Média Group (EMG) a már eddig is széles médiaportfólióját (Pesti Est és Est Lapok, Time Out Budapest, est.hu, tvmusor.hu, sziget.hu és további honlapok, radiocafé 98.6) ezúttal egy, a saját termékeinek szinergiáit kihasználó televízióműsorban kamatoztatja tovább.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük