Megelevenedő ágyneművel+mesemondó applikációval még édesebb lesz a kicsik álma. Klasszikus mesélés, innovatív eszközökkel – az esti mesék hagyománya újrateremtve.

 

Megelevenedő ágyneművel+mesemondó applikációval még édesebb lesz a kicsik álma. Klasszikus mesélés, innovatív eszközökkel – az esti mesék hagyománya újrateremtve.

 

Egy amerikai kutatás szerint a szülők mindössze 13 százaléka veszi a fáradtságot arra, hogy a hét minden napján meséljen a gyerekének. A problémára itt az innovatív megoldás! A mesélés évszázados hagyományát csempészi vissza a gyerekszobába a magyar fejlesztésű, mobilalkalmazással összekötött, világszinten is egyedülálló ágyneműszett.

 

Egy takaró, amely az esti mese világát kelti életre. Egy alkalmazás, amely segít napról napra új történetet kitalálni nekünk. Három plüssfigura, akik mindig izgalmas kalandokba keverednek. És egy mesehős-pizsama, hogy a gyermekünk is a mese főszereplőjévé válhasson. A Bedtime Bedding nevű hazai startup egy komplex esti mese-szettel rukkolt elő: segítségével interaktív, zsebekkel és hajtókákkal ellátott takarón játszhatjuk el és varázsolhatjuk a legszebb családi pillanattá a kicsikkel az esti meseolvasást, melyhez a sztorit mi magunk találhatjuk ki a különleges alkalmazással.

 

Hazai esti mese-találmánnyal szenderedhet el a világ aprónépe – közösségi kampány.

A Bedtime Bedding közel két év előkészítés után indított közösségi finanszírozási kampányt a Kickstarteren elalvást segítő, mesélő ágyneműszettjével és a hozzá tartozó, saját fejlesztésű mobilapplikációval. Az interaktív garnitúra pedig máris meghódította a világot! Mindössze másfél nap alatt teljesült ugyanis a hazai startup kitűzött célja, azaz sikerült összegyűjteniük 16 ezer angol fontot (kb. 6,5 millió Ft-ot). A kampány május 30-ig tart, így még az elsők között juthatunk hozzá a trendteremtő, mesélő ágynemű csomaghoz!

 

Egy jó meséhez három dolog kell: helyszín, karakterek és cselekmény. A szett világsikerét az adja, hogy a mesék erejét hívja segítségül ahhoz, hogy a gyerekek számára a lefekvés élménnyé váljon. A Bedtime Bedding-gel a szülők és a gyerekek együtt, egyszerűen találhatnak ki közös történeteket és rögtön el is játszhatják azokat. Egy jó meséhez pedig nem kell más, mint egy varázslatos helyszín, barátságos mesehősök és persze a szórakoztató történet. Így lehet igazán megélni a mesét!

 

A helyszínt egy digitálisan nyomtatott, színes grafikával ellátott paplanhuzat adja, melynek felülete egy mozgalmas erdőt ábrázol, tele felfedeznivaló részlettel. A huzat felületén a grafikához kapcsolódó zsebeket és hajtókákat találunk, melyek révén szereplőink állandóan izgalmas rejtekhelyekre bukkannak, újabbnál újabb kalandokat fedeznek fel.

 

A történetek szereplői – a szett részét képező – három helyes plüssfigura, melyek méretüket tekintve tökéletesen illeszkednek az ágynemű rajzolt világához. A startup ehhez készített egy okostelefonos alkalmazást, mely ellátja a szülőket számtalan meseötlettel, hogy minden együtt olvasott és eljátszott esti mese új, különleges és közös élményt jelenthessen.

 

Fejlesztő mesék a jótékony álmokért – bőr- és alvásbarát interaktív paplanon.

A képzelőerő használatának és fejlesztésének tudományosan bizonyított előnyei vannak. A kreativitás és a kommunikáció, melyek napjaink meghatározó készségei, tudat alatt, játszva fejleszthetők mesélés közben. A lurkók szellemi fejlődéséhez kipihentségük is hozzájárul, a kényelmes, több méretben rendelhető, 100% pamut szaténből készült, magas minőségű ágynemű még édesebb álmokat ígér. Megfelel az OEKO-Tex szabványnak, azaz gyártása során nem használnak az emberi érintkezésre allergén anyagokat és festékeket. A szett valamennyi eleme megfelel az amerikai és az európai biztonsági előírásoknak. Használata 3 és 8 év közötti gyerekek számára ajánlott.

 

„A prototípusunk kész van és közel egy éve teszteljük családokkal és szakemberekkel. A textilipar nem a kis mennyiségekről szól, ezért ahhoz, hogy a termékünket versenyképes áron kínálhassuk, minimum 200 darabot kell megrendelnünk a gyártótól. Ezért fordulunk a Kickstarter közösségéhez segítségért" – mondta Vitvera Gábor, a Bedtime Bedding egyik alapítója.

 

A Bedtime Bedding kampánya a Kickstarteren indult 2015. április 20-án. Május 30-ig még bárki előrendelheti a mesélő ágyneműszettet az oldalon, hogy mesés estét varázsoljon gyermekeinek!

 

www.bedtimebedding.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük