2022.augusztus.11. csütörtök.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Éves autópálya-matrica már mobilon is!

3 perc olvasás
<p><em><span class="inline left"><a href="/node/21796"><img class="image thumbnail" src="/files/images/ez.thumbnail.jpg" border="0" alt="http://www.izishop.hu/" title="http://www.izishop.hu/" width="100" height="65" /></a><span style="width: 98px" class="caption"><strong><a href="http://www.izishop.hu/">http://www.izishop.hu/</a> </strong></span></span>A hazai piacon egyedüliként már éves autópálya-matricát is vásárolhatunk mobilunkon az iziSHOP segítségével, amelyet ráadásul semmilyen kényelmi díj vagy SMS-költség sem terhel.</em></p><p>

http://www.izishop.hu/http://www.izishop.hu/ A hazai piacon egyedüliként már éves autópálya-matricát is vásárolhatunk mobilunkon az iziSHOP segítségével, amelyet ráadásul semmilyen kényelmi díj vagy SMS-költség sem terhel.

http://www.izishop.hu/http://www.izishop.hu/ A hazai piacon egyedüliként már éves autópálya-matricát is vásárolhatunk mobilunkon az iziSHOP segítségével, amelyet ráadásul semmilyen kényelmi díj vagy SMS-költség sem terhel.

 

   Januártól már éves autópálya-matricát is vásárolhatunk online a mobilunkon vagy az interneten az iziSHOP segítségével. A piacon egyedülálló mobiltelefonos vásárlási szolgáltatással bármely D1, D2, D3 és D4 járműkategóriákra egy perc alatt megvásárolhatjuk már az éves matricákat is.

Az árak – kategóriától függően – 37 200 Ft-tól 198 000 Ft-ig terjednek, azaz az éves matricák – hasonlóan az iziSHOP-ban már korábban is megvásárolható napi, heti és havi matricákhoz – „benzinkúti" áron, tehát kényelmi díjaktól és SMS-költségektől mentesen szerezhetők be.

Az iziSHOP-ban lebonyolított fizetések persze nem telefonszámláról, hanem bankkártyáról történnek, ezáltal a fizetési tranzakciók összegét nem korlátozza sem a szűkös telefonegyenleg, sem a magán vagy a céges telefon használata.

Az iziSHOP tavaly tavasszal indult rendszerével ma – az országban egyedülálló szolgáltatásként – az összes autópálya-matrica mellett parkolási díjakat, koncertbelépőket, utasbiztosítást, webes vásárlásokat, lapelőfizetést, sőt még éttermi számlát is fizethetünk mobilunkról. A fizetéseket nem terheli semmilyen kényelmi, vagy SMS-díj, csupán a GPRS-kapcsolódás díja, amely alkalmanként mindössze pár forint, de a felhasználó mobilos tarifájától függően lehet akár ingyenes is.

Ha a vásárló először találkozik a szolgáltatással, használatához előbb le kell töltenie mobiltelefonjára az iziSHOP Java alkalmazását. Ez az izishop kódszónak a 06 70 70 60 500 alapdíjas számra küldött SMS indításával 2-3 perc alatt elvégezhető, amelyet követően a mobil már azonnal vásárlásra is használható. A vásárlás során nincs szükség SMS-kódok memorizálására, az ügylet a telefon menüjének segítségével kényelmesen elvégezhető.

A fizetés – az online fizetéseknél is alkalmazott módszer szerint – a kártyaadatok megadásával történik. Az iziSHOP-ban lehetőség nyílik a kártyaadatok saját mobilunkon történő biztonságos elmentésére is, így fizetéskor elegendő ezek helyett csupán egy egyszerű iziSHOP PIN-kódot használni. A fizetés során a bankkártyaadatok biztonságát az iziSHOP banki szolgáltatója, a CIB Bank szavatolja. Az iziSHOP-ban történő vásárlásokról a mobilunkon ÁFA-s számla is igényelhető, amelyet postai úton kap meg a vevő.

Az Európában egyedülálló iziSHOP folyamatosan gyarapodó alkalmazásai bármely mobilszolgáltató hálózatából elérhetők, így a rendszert külföldiek is használhatják. Számukra a jelenlegi angol és német mellett hamarosan horvát nyelvi változat is rendelkezésre fog állni

http://www.izishop.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.