Az új MDR-XB910 fejhallgató erőlködés nélkül adja vissza az erőteljes basszust használó klubzenéket, a rock- és popdallamokat, miközben akár headsetként is használható.

 

Az új MDR-XB910 fejhallgató erőlködés nélkül adja vissza az erőteljes basszust használó klubzenéket, a rock- és popdallamokat, miközben akár headsetként is használható.

 

A Sony új fejhallgatója kifejezetten a basszusra lett hangolva. Az MDR-XB910 fejhallgatóba Advanced Direct Vibe Structure technológia került, ami a sub-basszus tartományban található hangokat minden eddiginél mélyebben és élettel teltebben adja vissza. Emellett az alacsony- és középfrekvenciák kiegyensúlyozott és dinamikus hangvisszaadása új élményt biztosít a modern zenei műfajok kedvelőinek.

 

Az MDR-XB910 meggyőző hangzásvilága mellé prémium kategóriájú alumínium külső párosul. A fejhallgató összehajtható, és karcsú kivitelének köszönhetően egyszerűen hordozható és tárolható. Tartozéka egy tartalék csatlakozókábel, illetve egy vezetékre szerelt távvezérlő/mikrofon, amely amellett, hogy lehetővé teszi a zenelejátszó hangerejének szabályozását, okostelefonhoz csatlakoztatva headsetként is kiválóan funkcionál.

 

Az új Sony MDR-XB910 fejhallgató 2013 áprilisától lesz elérhető Európában.

 

A sajtóközleményhez tartozó képek az alábbi linkről tölthetők le:

https://dl.dropbox.com/u/90741708/Sony/Sony_MDR_XB910.rar

 

Főbb technikai jellemzők:

 

 

MDR-XB910

Típus

Zárt, dinamikus

Kapacitás (mW)

3000mW

Meghajtóegység (mm)

50 mm, dómrendszerű

Frekvencia (Hz)

3 Hz -28,000 Hz

Érzékenység (dB/mW)

106 dB/mW

Impedancia (Ohm)

24 Ω 1 kHz-nél

Kábelhossz (m)

1,2 m

Tömeg (g)

Körülbelül 305 g (kábel nélkül )

Tartozékok

Csatlakozókábel; Vezetékre szerelt távvezérlő és mikrofonkábel

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük