Bud Spencerrel kezdődik az Arany Fácán sörmárka tavaszindító játéka. Személyesen Bud Spencer buzdít részvételre az Arany Fácán április 7. és május 7. között zajló izgalmas játékában. A fődíj egy 50 fős sör-virsli kerti party. A játék célja, hogy olyan élet-utakat, egyedi történeteket mutasson be és ismerjen el, amelyek mögött az időtálló értékteremtés, a példamutatás áll.

 

Bud Spencerrel kezdődik az Arany Fácán sörmárka tavaszindító játéka. Személyesen Bud Spencer buzdít részvételre az Arany Fácán április 7. és május 7. között zajló izgalmas játékában. A fődíj egy 50 fős sör-virsli kerti party. A játék célja, hogy olyan élet-utakat, egyedi történeteket mutasson be és ismerjen el, amelyek mögött az időtálló értékteremtés, a példamutatás áll.

 

Bud Spencer ismét akcióban. A világhírű színész nem egy újabb filmet forgat, hanem eleget tett az Arany Fácán sör felkérésének, és nevét adta egy izgalmas kezdeményezéshez. Sőt, Bud Spencer római otthonában fogadta az Arany Fácán csapatát, innen üzent magyar rajongóinak. A 85 éves „buldózer" nagyon jó formában van, egyfolytában mosolyog, viccelődik, megállás nélkül dolgozik. Újabb könyvet ír, a kávézás mellett kedvenc elfoglaltsága, hogy dalszövegeket ír, és ezeket megzenésíti. 1991-ben a Time magazin megválasztotta a leghíresebb olasznak, de ő következetesen ragaszkodik ahhoz, hogy ő már bizony nápolyi. Nem véletlen, hogy többnyire nápolyi dialektusban dalol. Egyik saját szerzeménye arról szól, egyszer fenn, egyszer lenn, az életben csak az igazán fontos dolgok számítanak, a többit el kell engedni. Egy olyan gazdag karrier után, mint amilyennel Carlo Pedersoli, azaz Bud Spencer, Piedone büszkélkedhet, követendő tanács. Magyarország, a magyar rajongók a mai napig nagyon sokat jelentenek a számára. „Világraszóló sikeremhez a magyar rajongóim, barátaim is nagyban hozzájárultak. Nagyon sokat köszönhetek nekik, és ezt nem győzöm hangsúlyozni." Ezért is fogadta el az Arany Fácán felkérését, és csatlakozott a sörmárka izgalmas kezdeményezéséhez, amely az időtálló értékekről, a példamutatásról, és ezek elismeréséről szól. 

 

„A márka imidzséhez, alapelveihez, személyiségéhez igazodik ez a játék. Szerettünk volna fogyasztóinknak egy olyan lehetőséget teremteni, mely által mi is közelebb kerülünk hozzájuk, ugyanakkor elismerjük mindazokat az értékeket, amelyeket több év munkával ők maguk teremtettek. Ebben egy ikonikus személyiség támogatását kértük, aki pályájával maga is maradandó értéket teremtett és a magyarok egyik nagy kedvence a mai napig." – fogalmazott Palkó András, a HEINEKEN Hungária Zrt. helyi márkákért felelős group brand menedzsere.

 

Bud Spencer római otthonában fogadta az Arany Fácán sör csapatát, itt mondta el a játékban részvételre buzdító üzenetét. A 85 éves „buldózer" számára Magyarország, a magyar rajongók nagyon sokat jelentenek. Még így, hatvan év távlatából is nagy örömmel emlékszik vissza utolsó vízilabdás mérkőzésére, amelyet éppen itt Budapesten, a magyar válogatott ellen vívott 1955. december 2-án. „A magyar rajongóimnak különösen sokat köszönhetek. Tudom, hogy több rajongói klub is működik, hihetetlen, hogy a magyar közönség mennyire kitartó, lelkes, és ez nekem nagyon sokat jelent. Természetes, hogy elfogadtam egy ilyen izgalmas magyar felkérést. Sőt, remélem hamarosan személyesen is el tudok menni Magyarországra." – mondta jókedvűen a világsztár.

 

Ez én vagyok! – itt van tehát a lehetőség, hogy most megismerjük azokat a példaképeket, akik egy-egy közösség számára időtálló értékeket teremtettek. A május 7-éig tartó játékban a közönség szavazatai alapján dől el, hogy ki nyeri az 50 fős kerti partyt.

 

„Induljon a játék! De figyelem, jó munkát végezzetek, különben dühbe jövünk!" – hangzik az üzenet végén.

https://www.youtube.com/watch?v=v0fjzKNhuCk&feature=youtu.be

 

Részletek a játék honlapján és az Arany Fácán facebook-oldalán.

http://ezenvagyok.hu

https://www.facebook.com/aranyfacansor

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük