A Nespresso, mint a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos támogatója reklám film készítésére írt ki pályázatot Magyarországon. A világmárka évek óta biztosítja a fesztivál vendégei számára a minőségi kávézás élményét.

 

A Nespresso, mint a Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos támogatója reklám film készítésére írt ki pályázatot Magyarországon. A világmárka évek óta biztosítja a fesztivál vendégei számára a minőségi kávézás élményét.

 

A pályázat nyertese másodmagával részt vehet a 68. Cannes-i Nemzetközi Filmfesztiválon. A kiírók olyan 20 másodperc hosszú animációs vagy rövidfilmeket várnak, amelyek újszerű, kreatív módon fogalmazzák meg a „Nespresso életérzést" és reklámfilm szpotként is használhatóak. A pályaművek 2015. április 15-ig nyújthatók be.

 

A pályamunkákat elbíráló zsűriben a Nespresso marketing csapatán kívül olyan neves szaktekintélyek vesznek részt, mint

– Schubert Gusztáv, Balázs Béla-díjas filmkritikus, a Filmvilág főszerkesztője, valamint

– Kende János, Kossuth- és Balázs Béla-díjas operatőr, egyetemi tanár.

 

A pályázaton részt vehet bármilyen magyarországi, reklám, illetve rövidfilmes szakmai tapasztalattal rendelkező 18. életévét betöltött személy. A pályaművet szinopszis formájában kell benyújtani, kiegészíthető storyboarddal is, kötelezően csatolni kell viszont egy hozzávetőleges költségvetési tervet, mely nem haladhatja meg a bruttó 1 millió forintot. Emellett szükséges még a pályázathoz csatolni referencia munkákat, valamint egy motivációs levelet is.

 

A nyertes pályázó díja egy két napos két személyes út a Cannes-i filmfesztiválra 2015. május 18. és 19. között, valamint egy Nespresso Pixie Clips kávégép.

 

A pályázatok leadásának határideje: 2015. április 15. 23:00 óra

palyazat@nespresso.com e-mail címre.

 

A pályázat eredményének kihirdetése: 2015. április 30, 16:00 óra

A nyertes kiutazása a Cannes-i filmfesztiválra: 2015. május 18.

Reklámfilm elkészítésének határideje: legkésőbb 2015. augusztus 20.

 

A film tartalmi és pontos technikai követelményeiről, a szerzői jogokat illető kérdésekről, illetve a teljes pályázati kiírásról a www.nespresso.com/hu/hu/pages/cannespalyazat oldalon található bővebb információ.

 

www.nespresso.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük