2022.július.05. kedd.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fábián Julival egészül ki a Mrs Columbo + közös dalpremier Hajós Andrással az Under the Rainbow című koncerten

4 perc olvasás
<!--[if gte mso 9]><xml> Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4 </xml><![endif]--><span class="inline inline-left"><a href="/node/89626"><img class="image image-preview" src="/files/images/hajós.preview.jpg" border="0" width="465" height="332" /></a></span>Először lép önálló nagykoncerttel színpadra a Művészetek Palotájában a Fonogram-díjas Mrs Columbo. Az Under the Rainbow elnevezésű előadás vendégelőadója Fábián Juli mellett Hajós András lesz, aki két, csak erre az alkalomra készült kreatív szerzeménnyel érkezik. <p> 

hajós.previewElőször lép önálló nagykoncerttel színpadra a Művészetek Palotájában a Fonogram-díjas Mrs Columbo. Az Under the Rainbow elnevezésű előadás vendégelőadója Fábián Juli mellett Hajós András lesz, aki két, csak erre az alkalomra készült kreatív szerzeménnyel érkezik.

 

hajós.previewElőször lép önálló nagykoncerttel színpadra a Művészetek Palotájában a Fonogram-díjas Mrs Columbo. Az Under the Rainbow elnevezésű előadás vendégelőadója Fábián Juli mellett Hajós András lesz, aki két, csak erre az alkalomra készült kreatív szerzeménnyel érkezik.

 

A zenekar a jazz világát a pop, a rock és az elektronikus muzsika stílusjegyeivel ötvöző zenei élmény mellett egy nemzetközileg elismert 3D Mapping alkotócsoport speciális animációs vetítésével is meglepi közönségét április 1-jén.

 

Három tehetséges hölgy, két elismert vendégelőadó Fábián Juli és Hajós András személyében, a könnyűzenei műfajok közötti átjárást biztosító harmonikus és igényes muzsika, csak erre az alkalomra készült, közös, kreatív és játékos dalok, valamint világszínvonalú 3D animációs vetítés a nemzetközi porondon már bizonyított Limelight 3D Mapping alkotócsoport jóvoltából – Igazán kivételesnek ígérkezik a Mrs Columbo április 1-jei nagykoncertje a Művészetek Palotája Jazzműhely sorozatában, amely valódi mérföldkő a zenekar életében.

 

„Két éve már zenéltünk a Jazztavasz keretében a Művészetek Palotájában, amikoris a 150 fős üvegterembe kétszer annyian szerettek volna bejutni. Gyakorlatilag azóta készültünk arra, hogy az akkor kint rekedteket kárpótoljuk egy önálló esttel. Ennek most jött el az ideje, egy zeneileg és látványvilágát tekintve is kivételes előadással kedveskedünk rajongóinknak" – árulta el Galambos Dorina, a 2008-ban alapított zenekar énekese, aki nagyon örül, hogy Fábián Juli mellett Hajós András is igent mondott a felkérésükre, egy üdítő „crossoverezős" est megvalósítására.

 

„Amióta vége lett az Emil.RuleZ!-nek, hiányzott a színpad, így mostanában nyitottabban álltam a különböző zenei felkérésekhez. Ezért is tettem eleget a Mrs Columbo-nak, ugyanis egyrészt borzasztóan tetszik, amit csinálnak, másrészt pedig ők is remek partnerek voltak az én elképzeléseimhez, rögtön megvolt az összhang közöttünk. Két új, kreatív szerzeményt is előadunk majd közösen a koncerten" – mondta Hajós András, aki egyfajta kihívásként éli meg, ha ebben a kevéssé ismert szerepkörben is megmutathatja magát a közönségnek és tanítványainak.

 

Máris teltházas a Fonogram-díjas zenekar müpás nagykoncertje. Megtelt a Művészetek Palotája, csupán csak pár jegy kapható még a Mrs Columbo április 1-jei Under the Rainbow elnevezésű előadására!

 

„Óriási nevetések jellemzik a próbákat, nagyon jó hangulatban telik a közös munka, amely során gyakorlatilag két különálló zenei világot kellett ötvöznünk. De szerencsére mindannyian nagyon kreatívak vagyunk, remek este lesz!" – mondta Fábián Juli, akit régi ismerősként üdvözöltek a zenekar tagjai, ugyanis a nagybőgős Hudák Zsófival osztálytársak voltak a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem Jazz tanszakán.

„Nem szeretném leleplezni magunkat, de annyit elárulhatok, hogy egy saját számmal érkezem majd, és közreműködöm a Mrs Columbo egyik dalában. De a koncert végi pörgős fináléban is részt veszek, Hajós Andrással együtt" – tette hozzá a karakteres hangú énekesnő.

 

Galambos Dorina, Hudák Zsófi, Sárközy Fanni, Kovács Norbert és vendégelőadóik április 1-jén lépnek színpadra a Művészetek Palotájában.

 

https://www.facebook.com/mrscolumboband

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

1973-2022 WebshopCompany Ltd. Uk Copyright © All rights reserved. Powered by WebshopCompany Ltd.