Az alkalmazás-specifikus fékbetétek a tehergépjármű- és utánfutó-park 90 százalékát lefedik.

 

Az alkalmazás-specifikus fékbetétek a tehergépjármű- és utánfutó-park 90 százalékát lefedik.

 

A Federal-Mogul Motorparts, a Federal-Mogul Holdings Corporation (NASDAQ: FDML) egyik divíziója megkezdte a haszongépjárművekre gyártott alkalmazás-specifikus Wagner QS® fékbetétek piaci bevezetését. Az új termékcsalád azokat a műhelyeket és flottaüzemeltetőket célozza meg, akik szeretnék csökkenteni az alkatrészköltségeket, ugyanakkor nem kívánnak kompromisszumot kötni a biztonság terén.

 

A terméket úgy tervezték, tesztelték és tanúsították, hogy megfeleljen a legnagyobb kihívásoknak is; a Federal-Mogul Motorparts globális disztribútori hálózata pedig lehetővé teszi, hogy a Wagner QS fékbetétek költséghatékony alternatívát nyújtsanak a szervizek és flottaüzemeltetők számára.

 

„A megbízható és megfizethető új termékcsalád versenyképes pozicionálása új lehetőséget teremt a haszongépjárművekhez kapható fékbetétek piacán" – monda Laura Fasoli, a Federal-Mogul Motorparts féktermékekért felelős, EMEA régióbeli vezetője. „Azáltal, hogy egy kiemelkedő értékű terméket vezetünk be a piacra, amely megfelel a legszigorúbb minőségi előírásoknak is, lehetővé tesszük az üzemeltetők számára, hogy biztonságosan megnöveljék gépjárműveik élettartamát."

 

Az új fékbetétek a globális járműpark 90 százalékát lefedik: több mint 3500 alkalmazási lehetőséget nyújtanak tehergépjárműkön és utánfutókon, csupán 24 különböző termékkel. A biztonság szempontjából kritikus kiegészítők is megtalálhatók minden egyes fékbetét készletben. Az ajánlat kiegészítéseként a teljes termékskálához külön elérhetők a kopásjelzők.

 

A teljes termékskála 2016 szeptemberétől elérhető. A Wagner QS termékek könnyebb megkülönböztetése érdekében, illetve a piac követelményeit figyelembe véve vadonatúj, laposabb kialakítású csomagolást vezettünk be.

 

www.FMMotorparts.com

 

Lantai József

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük