2022.05.29.

EuroAstra Internet magazin

Független válaszkeresők és oknyomozók írásai

Fehérítheti az építőipart az 5 százalékos áfa

1 min read
<p><span class="inline inline-left"><a href="/node/97872"><img class="image image-preview" src="/files/images/images_1175.jpg" border="0" width="266" height="190" /></a></span>Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége elnöke szerint az 5 százalékra csökkentett áfa az új lakások építésénél fehérítheti a szektort.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége elnöke szerint az 5 százalékra csökkentett áfa az új lakások építésénél fehérítheti a szektort.

Az Építési Vállalkozók Országos Szakszövetsége elnöke szerint az 5 százalékra csökkentett áfa az új lakások építésénél fehérítheti a szektort.

    Koji László az M1 aktuális csatorna esti műsorában azt mondta, ezen túl nem éri majd meg az embereknek szóbeli megállapodás alapján dolgoztatni a kivitelezőt, hanem jobb lesz írásban szerződni. Emellett az építési vállalkozókat sem fogja "versenyhátrány" érni.     Hozzátette ugyanakkor, hogy már 2015-ben is kevés volt a jó szakember, ezért idén az ilyen munkások többe fognak kerülni.
    Elmondta még, hogy a családtámogatási rendszer átalakításának köszönhetően megélénkül majd a lakásépítés, de a tervezőnek, a kivitelezőnek és a megrendelőnek nagyobb lesz a felelőssége, mint eddig.

btiv \ gpp \ kvs

MTI 2016. január 3., vasárnap 19:34

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

EUROASTRA - Powered by WebshopCompany Ltd. uk. | Newsphere by AF themes.