www.premiumjobs.huwww.premiumjobs.hu A Premiumjobs.hu közösségi fejvadászportál Magyarországon egy merőben új üzleti modellre, az ajánlói rendszerre épül, melyből a hirdetők, álláskeresők és ajánlók egyaránt profitálnak.

 

  

www.premiumjobs.huwww.premiumjobs.hu A Premiumjobs.hu közösségi fejvadászportál Magyarországon egy merőben új üzleti modellre, az ajánlói rendszerre épül, melyből a hirdetők, álláskeresők és ajánlók egyaránt profitálnak.

 

  
    De mit is takar az ajánlói rendszer? Az alkalmi fejvadászok, más néven ajánlók, az állásokat ismerőseiknek tovább ajánlva részesülnek az állásokért kitűzött sikerdíjból. A sikerdíj összege már a portál indulásakor 10 millió forintot tesz ki, ez a mintegy 100 állásajánlat között oszlik meg. Olyan egyszerű, munkajogilag rendezett pénzkereseti lehetőséget kínál tehát a portál az ajánlók számára, mellyel bárki élhet, aki hajlandó néhány percet áldozni idejéből az állásajánlatok átböngészésére és azok továbbajánlására.
    A Premiumjobs.hu kizárólag prémium hirdetők prémium állásajánlatait teszi közzé jelentősen megkönnyítve az álláskeresést azon munkavállalók számára, akik prémium kategóriájú állást keresnek. Mivel az állásajánlatok elsősorban az ajánlók kapcsolati hálóján keresztül jutnak el a potenciális jelöltekhez, a hirdetéssel a munkaadók olyan munkavállalókat is megtalálhatnak, akiket az eddig megszokott úton nem tudnának elérni.
    Ellentétben a hagyományos állásportálokkal a Premiumjobs portálon a hirdető nem előre fizet, hanem utólag, sikerdíjas rendszerben, azaz kizárólag akkor, ha az állást a portál jelöltjével sikerül betöltenie. Minderre ráadásul 3 hónap garanciát is kap: amennyiben a jelölt ez idő alatt nem válik be, a portál ismét megjelenteti a hirdetést.

    Hogy mindez mennyibe kerül a munkaadónak? Az éves bruttó kereset 20-25 százalékáért dolgozó fejvadász cégekkel szemben a Premiumjobs csupán 4-6 százalékos sikerdíjat kér, melynek jelentős részét továbbfizeti az ajánlók számára.
    István J. Gavallér, aki a svájci BROMsolutions AG partnereként keres kvalifikált jelölteket a Premiumjobs portálon keresztül külföldi SAP-s állások betöltésére, azért választotta a Premiumjobs portált, mivel meglátása szerint a Premiumjobs egyedülállóan magas hatékonyságot kínál a fejvadász díjazáshoz képest csekély, sikerdíjas összegért, mindezt garanciával. István J. Gavallér a lehetőséget már több svájci, német, osztrák és magyar kis- és közepes vállalat figyelmébe ajánlotta, hiszen a közösségi fejvadászat e szektor számára is biztosítja a fejvadászat útján történő munkaerő-kiválasztás lehetőségét.

    A BROMsolutions magyarországi partnere úgy véli, a Premiumjobs portál minden bizonnyal sikeres üzleti modellt honosít meg a magyar piacon, és már rövid távon versenytársává válhat a legnagyobb fejvadász cégeknek is.

 http://www.premiumjobs.hu/

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük