Miután a cég a hordozható merevlemezek piacán felkavarta a kedélyeket 500 GB-os tárolójával, új terméke exkluzív megjelenésével és megfizethető árával hódít majd.

Miután a cég a hordozható merevlemezek piacán felkavarta a kedélyeket 500 GB-os tárolójával, új terméke exkluzív megjelenésével és megfizethető árával hódít majd.

Fekete védőborítás gumiból, letisztult, vékony dizájn jellemzi a 2,5 hüvelykes hordozható merevlemezt. A stílusos kiegészítő háza ultrakönnyű, méreteinek (8,45 * 13,45 * 1,6 cm) köszönhetően pedig tulajdonosa akár tenyerén is hordhatja.

"Tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink elvárják a nagy kapacitást és a megbízható működést, de azt is szeretnék, ha eszközeik jól néznének ki. Az új 2,5 hüvelykes merevlemez, teljesen fekete ruhájában minden elvárást kielégít" – magyarázza Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA multimédiáért és periférákért felelős üzletfejlesztője. "Ez a merevlemez olyan kevés helyet foglal, hogy valóban hordozható, és olyan kicsi, amennyire csak kicsi lehet egy ilyen meghajtó" – teszi hozzá Miroschnik.

A hordozható merevlemez egyszerű és gyors megoldás a számítógép-használóknak, hogy nagymennyiségű adataikat jól hozzáférhetően tárolhassák. Az eszközben a lemezek percenként 5400-at fordulnak így az USB csatlakozón keresztül 480 Mbit/s sebességgel utaznak az adatok. A fekete meghajtót az USB csatlakozó látja el a működéséhez szükséges energiával is, így a használathoz csupán egy kábelt kell csatlakoztatni. A Nero BackItUp2 Essentials alkalmazással pedig gyerekjáték az adatmentés.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük