A Szent Grál üzenete szerzőjének újabb lebilincselő könyve – ez áll a borítón és egy különös kép, amelyen valami furcsa építmény vagy szobor látszik.

 

A Szent Grál üzenete szerzőjének újabb lebilincselő könyve – ez áll a borítón és egy különös kép, amelyen valami furcsa építmény vagy szobor látszik.

Ez az építmény nem más, mint a Georgia Guidestones, vagy az Amerikai Stonhenge, amelynek titokzatos megrendelője 1979-ben elérte, hogy elkészüljön a hatalmas gránit emlékmű, amelybe tíz üzenet (vagy parancs?) van bevésve, hirdetve az Új Világrend elképzeléseit, amellyel a világ fölötti hatalmukat kívánják érzékeltetni. Ezek közül mindjárt a legfurcsább, hogy szerintük az elkövetkezendő században a munkaképes lakosság 20 %-a elég lesz ahhoz, hogy lendületben tartsa a világgazdaságot, a többi 80 % fölösleges… Ördögi tervet dolgoznak ki ahhoz, hogy a fölöslegessé váló tömegek eltünjenek a föld színéről. Háborúk, járványok, forradalmak segítik a félelmetes cél megvalósulását.

Amikor idáig eljut az Olvasó, elkezd hitetlenkedni, hogy ez nem létezik, ilyesmi nem történhet meg…

A rossz hír az, hogy már megtörtént és nem csupán a mi századunkban, hanem a történelem során jó néhányszor.

Bunyevácz Zsuzsa bebizonyítja, hogy ősidők óta a pénzhatalom mozgatja a háttérből a politikát, a háborúkat.

A pénzhatalom egy kis csoportot jelent, hiszen ma a világ három leggazdagabb emberének az együttes vagyona nagyobb, mint a legszegényebb fejlődő országok hatszázmillió lakosának összes évi jövedelme. A világ kétszáz leggazdagabb emberének az együttes vagyona ezermilliárd dollár, ugyanakkor a napi egy dollárból élők száma 1,3 milliárd. Ma a Föld jövedelmének 85 %-át a lakosság 23 %-a élvezi.

Bunyevácz Zsuzsa könyvében sorra tárulnak elénk a megdöbbentő képek népirtások, éhinség és háborús pusztítás áldozatairól, miközben megtudjuk, hogy ezeket a szörnyűségeket is a pénzvilág hatalmasai irányították a háttérből. A háborúkban mindkét fél számára eladták a fegyvereket, ill. pénzelték az agresszorokat.

Megállítható-e az Új Világrend szörnyű tervének megvalósítása? – joggal teszi fel a kérdést az Olvasó.

Bunyevácz Zsuzsa évekig gyűjtötte a könyv anyagát, tehát alapos munkát végzett, ezt az olvasó is érzékelheti, hiszen a 485-545. oldalon csak a forrásmunkák felsorolását láthatjuk.

A forrásmunkák mellett gyakori a Bibliára való utalás, amit érdemes a könyv olvasása közben előkészítenünk.

Előbukkan a Bilderberg-csoport, amelyről ugyan hallottunk valami keveset, de ezt is inkább Csath Magdolnától, a „hivatalos" média nagy csendben van erről a témáról, pedig Bokros Lajos, Surányi György, Martonyi János is részt vett a csoport találkozóin. Az Unióhoz való csatlakozásunk sem egyéb, mint az Új Világrend által kitervelt program része.

Hazánkban az oktatás tönkretétele ugyancsak nem véletlen. Klebelsbert Kuno a Trianon utáni országban is képes volt felvirágoztatni az oktatást, most pedig bezárják az iskolákat, az oktatási rendszert tudatosan verik szét.

Eltűrik a szcientológusok működését, sőt a pedagógusképzésben is részt vehetnek.

Fentiek azt eredményezik, hogy a nemzetközi nagytőke érdekeinek megfelelően gondolkodó fiatalok kerüljenek ki az iskolákból. Ezért fordul elő, hogy egyre kevesebb jó képességű diák választja a fizikus, matematikus pályát, inkább közgazdasági területen tanulnak tovább.

A tanárok tekintélye eltünt, sőt gyakran támadják őket a diákok és a szülők.

A kistermelőket tönkre teszik az agrármultik. Olyan törvényeket hoznak, hogy a hagyományos állattartást korlátozzák. Közben pedig a multinacionális óriáscégek termékeiben ellenőrizhetetlen anyagokat fogyasztunk, hormonokkal, nehézfémekkel, rákkeltő anyagokkal szennyezett ételekben.

A Világbank diktál, a kormányok végrehajtják az utasításait, és ezzel a globális rendszert erősítik.

Új fogalmakat ismerünk meg, pl. „politikailag korrekt", ami nem jelent mást, mint annyit, hogy nincs véleményszabadság.

Véleményünk természetesen van, hiszen a Kárpát-medence őshonos népe képes az önfenntartásra – még energiát illetően is – csak a kormányon lévők eltagadják ezt, hiszen őket „megvásárolta" a pénzvilág.

„Meg ne inogj, népem, tarts ki nagy strázsádon,

Mert kell ma a bástya az omló világban,

S talán éppen ez a te nehéz parancsod:

Tartani keményen az ősi roncsot."

Babits Mihály soraival fejezi be nagyszerű könyvét Bunyevácz Zsuzsa, és ezeket a sorokat ajánlom a tisztelt Olvasónak magam is.

A könyvet 2009-ben mutatták be az Alexandra Könyvesházban, azóta pedig az országban több helyen is szerveztek könyvbemutatókat, amelyeken a szerző is megjelenik, dedikál. Érthetetlen, hogy néhány esetben megtörtént, hogy valamiért a helyi városvezetés visszamondta a könyvbemutatót. Miért?

(Lenhardt Ibolya)

Bunyevácz Zsuzsa:

Az Új Világrend tízparancsolata avagy a Szent Grál elrablása?

ISBN 978-963-297-105-6

Kemény kötés

545 oldal

Kiadó: Alexandra

Ár.: 2.999.-Ft

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük